Ms.AmazingHope.net (Pada halaman rumah) Ms.AmazingHope.net

Untuk melayani Maya, dilantik akhir dunia pada tahun 2012?

Akhir dari nubuatan Dunia 2012?

311_mayan_pyramid_and_calendar.jpg

Untuk melayani Maya, dilantik akhir dunia pada tahun 2012?

Ditambah: 12.01.2011
Display: 197719x
Topik: Akhir dari nubuatan Dunia 2012?
PrintTisk

Masalah ini tentu mencabar siapa pun yang peduli tentang masalah ini. Kita harus mengakui kekuatan yang ada di dunia ini. Ini adalah Allah - cinta, penguasa alam semesta, tetapi Lucifer, yang datang ke negara kami di bawah kawalan mereka, dan kerana itu kuat diwujudkan jahat. Ini sering muncul sebagai makhluk asing yang dipercayai dan menguruskan seluruh sejarah planet kita untuk memberontak melawan Allah yang benar. Jadi kita perlu menyemak yang benar-benar Maya misteri dan nabi-nabi lain seperti Nostradamus atau tukang ramal dilayan.

Sebuah hidup yang benar Tuhan menyatakan bertindak besar-Nya dalam bangsa Israel, kita mencatat secara terperinci dalam Alkitab. Mereka tindakan spektakuler dan menakjubkan, dan banyak yang sudah terbukti baik archaeologically. Kita tahu apa yang para Nabi mempunyai watak yang benar - cinta dan kerendahan hati, dan di bawah undang-undang apa mereka hidup. Amati Sepuluh Perintah dari kasih Allah. Juga, cinta Allah yang besar telah menyatakan di dalam Anak-Yesus Kristus yang mati bagi dosa-dosa kita. Dia dikorbankan untuk kita dan membebaskan kita dari tawanan Setan. Allah adalah sangat cinta yang besar.

Sebaliknya, Iblis, Lucifer, penguasa sementara planet ini menyebabkan semua orang untuk memberontak, dan hamba yang jahat, ia akan menghantar kebijaksanaan dan pengetahuan. Lucifer adalah malaikat yang sangat bijaksana dan licik yang diusir dari syurga di bumi kita. Makhluk-makhluk malaikat iblis ada di seluruh fakta sejarah dengan kami dan itu menunjukkan penderitaan manusia yang besar, perang kemarahan, malar dan kematian. Adakah anda pernah pertanyaan di mana kejahatan berasal?

Maya adalah orang-orang yang tidak menyembah yang tinggal Allah yang benar, tetapi Lucifer, yang diajarkan dan digunakan untuk tujuan tersebut. Kehidupan mereka dan ritual haus darah pengorbanan manusia untuk membuktikan bahawa mereka adalah hamba syaitan. Pengetahuan mereka tentang astrologi, yang telah memberi mereka dan mengajarkan mereka berakhir sempurna kalendar tahun 2012 untuk melayani tujuan yang besar bahkan hari ini.

Alkitab berbicara tentang hal itu sebelum Yesus Kristus akan datang lagi untuk membawa orang-orang yang setia dan menghukum yang jahat, Iblis meniru Kedatangan Kedua dan menipu banyak orang. Ini akan disertai dengan bencana alam dan inkarnasi dari Setan dalam perwujudan malaikat terang sebagai Mesias yang diharapkan. Ini akan menjadi sesuatu yang hebat, ditemani oleh pembantunya, yang juga akan muncul, dan orang-orang yang tidak mengenal Allah yang benar dan firman-Nya Alkitab tidak akan dapat mengesan pemalsuan dan imitasi. Yang mungkin akan terjadi sekitar 2012. Apakah bencana alam dan harus diberikan apa yang disebut New Age, mengubah dunia dan kedatangan Mesias yang diharapkan. Ini bukan hanya dari imitasi Yesus Kristus memberi amaran.

Wahyu Yohanes 12,7-9 - Pertarungan terjadi langit: Michael dan malaikat-malaikatnya berperang melawan naga itu. Dan naga dan malaikat-malaikatnya berperang, tetapi tidak berjaya. Langit ada tempat dijumpai untuk mereka dan naga besar - si ular tua, yang disebut Iblis atau Satan, yang menyesatkan seluruh dunia - digulingkan. Ia dilemparkan ke bumi dan malaikat-malaikatnya diusir dengan dia.

2 Tesalonika 2,3-12 - Jangan biarkan orang menipu dengan cara apapun. Sehingga hari itu tiba, ada harus berpaling dari Allah. Mereka harus mencari orang jahat dan terkutuk, yang menentang dan meninggikan diri di atas segala yang apa yang dikatakannya dan apa yang Tuhan yang disembah. Tenangkan bahkan di bait Allah dan akan mengeluarkan Tuhan! Apakah kamu tidak ingat bagaimana saya katakan ketika saya masih dengan anda? Kau tahu apa yang menghalang dia belum - mungkin sebenarnya berlaku sampai saat itu.

Rahsia jenayah ini, tetapi bekerja, hanya menunggu untuk itu menghilang kendala tersebut. Ketika ia mendapati bahawa orang jahat, Tuhan Yesus akan membunuhnya dengan nafas mulut-Nya, menghancurkan kecerahan itu datang. Munculnya orang fasik akan menjadi aktiviti Setan, semua kuasa palsu, keajaiban dan mukjizat. Dengan semua kebodohan ini adalah untuk menipu orang-orang yang menuju bencana, kerana ia tidak mengasihi kebenaran yang dapat menyelamatkan. Oleh kerana itu, isu ke khayalan Allah untuk percaya kebohongan. Jadi mereka dihukum semua orang yang percaya kebenaran tetapi kesenangan dalam penghujatan.

Lukas 17,23-24 - Jika anda lalu berkata, 'Ada,' atau, 'Ada,' jangan pergi ke mana pun dan bagi siapa saja untuk berkahwin. Seperti kilat menyala negara dari satu hujung langit yang lain, demikian juga Anak Manusia pada zamannya.

Markus 13,32-33 - Hari dan jam tak ada yang tahu - bahkan para malaikat di syurga, mahupun Anak, tetapi Bapa. Hati-hati, harus waspada. Kita tidak tahu kapan waktu itu datang.

Dalam sejarah seluruh umat-Nya adalah Lucifer, yang memberikan hikmat untuk melayani Dia. Maya adalah salah satunya. Baca beberapa dari sejarah Maya.

Maya, bersama-sama dengan Aztec adalah suku Indian paling dikenali di Amerika Tengah. Tidak ada yang pernah tercatat pada saat kedatangan mereka. Dari kedalaman dari hutan tropika Amerika Tengah mawar budaya, yang jauh melebihi dengan pengetahuan tentang matematik, astrologi, teknik semua bangsa.

Dalam legenda Maya menyatakan bahawa di masa menyelam dewa di bumi, yang misinya adalah untuk menghancurkan tuhan lain yang tinggal di langit kuno. Setelah kehancuran berjaya Allah datang ke bumi zaman kegelapan, saat matahari tak terlihat selama bertahun-tahun. Kemudian akhirnya datang hari ketika matahari keluar lagi dan burung-burung mula menyanyi. Saat itulah para dewa mencipta manusia baru - kemampuan seperti dewa. Dan kemudian ia mulai mengajar.

Setelah berlepas dari beberapa dewa di planet rumahnya, sisa para dewa ditubuhkan "universiti" di mana mereka mengajar. Aku berlari kekurangan imam dan penguasa yang mengajar matematik, astronomi, dan fizik dan kimia. Universiti-universiti ini dibina sebahagian besar dalam bentuk piramid tiga tingkat, di mana setiap langkah bererti cabang pengetahuan. Kimia dan fizik diajarkan ke tahap tertinggi piramid, yang merupakan tanda kepada orang lain bahawa para pelajar dalam bidang ini adalah yang paling terdidik dan cerdas. Bukti daripada sistem pendidikan yang diawetkan di kedua-dua hieroglif di piramid dan dalam mitos India.

Maya menyembah dewa-dewa dan memberi mereka korban. Dewa telah pengorbanan manusia untuk memastikan manfaat peribadi, kebahagiaan dalam cinta, memburu, dan masyarakat. Para korban manusia pertama korban pada upacara pengebumian kepala suku. Pada 1562 ditulis kesaksian seorang lelaki yang dipaksa di bawah ancaman kematian untuk menyertai dalam upacara pengorbanan. Dia harus menyaksikan pengorbanan seorang anak muda dan harus menyaksikan ia memotong melalui dada dan mengeluarkan hatinya dan salib diukir di atasnya.

KB Jones dalam buku "Dewa Waktu" membawa berita dari Kod Paris, yang merangkumi tuntutan bahawa Kukulkan (dewa Maya) di antaranya berasal dari syurga dan diajarkan Maya astronomi dan matematik, kemudian pergi, tapi ia berjanji bahawa ia akan kembali. Menurut kalendar Maya, kembali setiap 52 tahun.

Mesin-mesin terbang Kukulk beberapa piramid baik terbuka, sehingga jelas bahawa itu adalah mesin terbang dengan mesin. Dewa disebut tiba dan berangkat mengayunkan mesin, selalu dengan membawa maklumat baru dan lebih terperinci. Kukulk akan mengambil lagi Maya muda dan masa yang benar-benar dilatih kembali lagi. Dari mereka, kemudian datang para imam, ahli matematik, ahli falsafah dan ahli astrologi. mesin mereka sangat mirip dengan hari ini UFO. Hari ini UFO bukan masalah waktu terakhir, tetapi menurut penemuan arkeologi dalam mewujudkan dengan sejarah zaman, memberi orang pengetahuan dan biarkan menyembah. Ada planet lain, tetapi mereka adalah makhluk syaitan bahawa Alkitab dan yang dilemparkan ke kita.

Wahyu Yohanes 12.12 - Bersukacitalah kerana itu, hai langit dan anda yang tinggal di dalamnya. Tetapi celakalah bagi mereka yang hidup di darat dan di laut, kerana Iblis akan turun dengan murka besar kerana dia tahu waktunya sudah singkat.

2 Korintus 11,14 - dan tidak usah mengherankan, sebab Iblis pun menyamar sebagai malaikat terang! Kerana itu tidak ada yang istimewa pada saat tuntutan untuk menjadi hamba kebenaran. Tetapi pada akhirnya mereka jatuh, saat ia layak.

Imamat 19,31 - Jangan menoleh ke hantu dan manusia lelong bijaksana. Jangan mencari mereka dan menajiskan mereka. Akulah TUHAN Allahmu.

Apa daya kamu akan percaya?

Setan = Lies, yang mempunyai negara sementara terlalu tinggi? atau Tuhan = Cinta, yang akan mempunyai kata terakhir di Bumi?


Berkaitan artikel dari media - Akhir dari nubuatan Dunia 2012?

Uji nabi yang benar - Bagaimana kita tahu yang benar dari nabi palsu?

293_jak_se_pozna_prorok.jpg TEST Gambar 1Ulangan 18,21-22 - Anda berkata: "Bagaimana kita tahu bahawa itu tidak bercakap sepatah kata TUHAN?" Nah, jika nabi firman TUHAN atas nama sesuatu yang terjadi, maka Tuhan berbicara kata ...
Ditambah: 09.12.2010
Display: 264825x

Akhir, 2012 Dunia Maya dan kalendar mereka?

74_mayan-calander.jpg Untuk menamatkan bencana dunia tahun 2012? Atau akan peralihan ke kali baru masyarakat, spiritual berasaskan? Adakah fakta-fakta ini benar atau rekaan, penipuan dan kebohongan?Tarikh mendekat, dari yang banyak orang menganggap merinding. ...
Ditambah: 14.01.2011
Display: 381830x

Millenium - Kerajaan Seribu Tahun

305_milenium_tisicilete_kralovstvi.jpg Kerajaan Seribu Tahun ditulis banyak kebingungan dan delusi. Beberapa orang percaya bahawa Kerajaan Seribu sudah ada di sini di bumi, tetapi kebanyakan percaya bahawa itu belum datang. Sebagai contoh, New Age ...
Ditambah: 07.01.2011
Display: 209690x

Kita boleh menentukan tarikh akhir dunia dan kedatangan Isa Al-Masih?

489_may-21-2011-doomsday-or-judgement-day.jpg Baru-baru ini sentiasa berkembang bilangan orang-orang yang sedar bahawa kedatangan Yesus Kristus Penebus kami sangat dekat. Orang berfikir, mengkaji nubuatan dan cuba membezakan tanda-tanda yang berbeza, sama ada alkitabiah atau bukan ...
Ditambah: 09.10.2011
Display: 260523x

Salah Age Mesias Baru dan Maitrea

280_jezis_vs_lucifer_1.jpg "New Age" dengan kata-kata ini, sejak tahun 1984 semakin ditemui di semua akhbar dan program berita. Kemanusiaan merindukan, kerana ini tidak lagi di bumi dengan kami terkini. Sesuatu harus terjadi. Alkitab ...
Ditambah: 26.11.2010
Display: 202277x

Ms.AmazingHope.net - Untuk melayani Maya, dilantik akhir dunia pada tahun 2012?