Ms.AmazingHope.net (Pada halaman rumah) Ms.AmazingHope.net

Salah Age Mesias Baru dan Maitrea

Akhir dari nubuatan Dunia 2012?

280_jezis_vs_lucifer_1.jpg

Salah Age Mesias Baru dan Maitrea

Ditambah: 26.11.2010
Display: 203950x
Topik: Akhir dari nubuatan Dunia 2012?
PrintTisk

"New Age" dengan kata-kata ini, sejak tahun 1984 semakin ditemui di semua akhbar dan program berita. Kemanusiaan merindukan, kerana ini tidak lagi di bumi dengan kami terkini. Sesuatu harus terjadi. Alkitab berbicara tentang kedatangan Yesus Kristus dan mahkamah atas kiamat global, tetapi banyak yang lebih selesa untuk berfikir dari New Age disebut, yang harus datang ke sini dan melakukan salah satu dari kita orang yang lebih baik.

SIFAT GERAKAN NEW AGE

New Age Movement avalanche menyebar di seluruh dunia dan mempunyai pengikut yang tak terhitung jumlahnya. Seluruh gerakan terdiri dari ribuan organisasi, rangkaian mereka merangkul seluruh dunia. Mereka mempunyai satu tujuan - pembentukan suatu tatanan dunia baru yang akan dipulihkan melalui Penyatuan total berfikir dan kemudian oleh co. Dasar sistem ini adalah kepercayaan dalam beberapa jenis "kerajaan dalam" atas planet kita, dilaksanakan melalui hirarki makhluk spiritual atau master kebijaksanaan, yang sebenarnya makhluk syaitan.

Ini adalah sintesis dari agama-agama di Timur, spiritualisme, dan gnosis, berdasarkan ajaran rahsia kekuatan spiritual dimediasi syaitan. Oleh kerana itu jelas bahawa ada pelbagai sektor, bukan okultisme, clairvoyance, astrologi, hipnosis, UFOlogi, yoga, kepercayaan pada reinkarnasi dan banyak yang lain. Spiritualist medium memberikan kesaksian dan pedoman, dan memberitakan tersembunyi di seluruh dunia. Dalam tatanan dunia baru, yang mengarahkan New Age, tidak ada tempat bagi Tuhan Kristian di tempat-Nya itu penuh ke takhta Lucifer. Kekuatan pendorong di belakang New Age adalah keinginan untuk Lucifer sebenarnya sama dengan yang tertinggi dan untuk disembah sebagai Allah. Dia ingin meniru Kristus datang dan oleh kerana itu perlu menyatukan seluruh dunia.

2 Tesalonika 2,3-4 - Jangan biarkan orang menipu dengan cara apapun. Sampai hari itu tiba, ada harus berpaling dari Allah. Mereka harus mencari jahat dan terkutuk, yang menentang dan meninggikan diri di atas segala yang apa yang dikatakannya dan apa yang Tuhan yang disembah. Tenangkan bahkan di bait Allah dan akan mengeluarkan Tuhan!

Penetrasi UMUM

Salah satu keyakinan mendasar adalah bahawa semua agama mengandungi "Common Kebenaran" sebagai jambatan untuk rentang atas semua perbezaan. Meletakkan dasar bagi abad baru Alice Bailey (1880-1949). Sebagai media spiritualis menerima mesej dari "master kebijaksanaan" apa yang disebut Tibet Djawal khul. Mesej ini diterima penulisan automatik spontan, dan kemudian diterbitkan sebagai rencana rahsia, yang masih mengikat dan menentukan arah dari New Age. Ikuti gerakan ini telah diterbitkan sejak tahun 1975 dan harus disebarluaskan dengan segala cara, kemanusiaan yang belajar dari prestasi kedatangan "Kristus dari New Age."

Program di New Age diletakkan di depan diet sihat, perubatan alternatif, usaha ditubuhkan dengan ubat-ubatan alami (organik, makrobiotik), berurusan dengan ekologi dan pendidikan. Umumnya, bagaimanapun, terlibat dalam program mereka, bahkan berbagai bentuk teknik okultisme Timur: meditasi, yoga, tablet keluaran, hipnosis, kaedah penyembuhan supranatural dan apa yang disebut "berfikir positif", di mana dipercayai bahawa kekuatan setiap orang baik. Ini adalah pandangan yang Alkitabiah kerana semua yang baik dalam diri kita hanyalah kasih Tuhan.

Terobosan dibuat dalam buku "konspirasi Tender" gerakan awam Marilyn Ferguson, yang tinggi menjanjikan "Golden Age umat manusia", yang akan diisi dengan sukacita "berubah fikiran dan berfikir" orang.

Kebanyakan orang dipengaruhi oleh gelombang apa yang disebut 'fantasi, "yang ditawarkan dalam filem, kaset audio, buku, mainan dan permainan sosial Yang pertama menjadi filem ET memukul, Star Wars, Harry Potter, Avatar ... Ya, semua judul dengan tema ghaib, supranatural dan fantasi untuk memimpin gerakan New Age. Cara yang paling kuat mempengaruhi rakyat jelata, tentu saja, muzik Bahkan Alice. Bailey, dipimpin spiritualisme memberi arahan untuk "Terapi Muzik" yang merupakan sebahagian daripada latihan orang. Muncul pada rakaman dengan "muzik bola".

Selain itu, banyak organisasi berada di bawah pengaruh yang signifikan dari zaman baru. Sebagai contoh, OSN dan UNESCO, Dewan Gereja-Gereja Dunia, Rockefeller Foundation, sebuah organisasi feminis yang tujuannya adalah untuk menghilangkan fikiran rasional dan kerajaan untuk mengutamakan tidak Alkitabiah perempuan, dan banyak yang lain. Banyak sangat aktif dalam mencapai tujuan dari zaman baru.

TUJUAN DAN RENCANA UNTUK NEW AGE

Dalam rangka untuk disembuhkan dunia harus diubah sesuai dengan pemikiran New Age. Setiap orang harus menyedari bahawa itu adalah sebahagian daripada alam dan kosmos. Tujuannya adalah untuk mengimbangi semua berlawanan - semua menyatu menjadi satu. Ada usaha untuk bergabung dengan agama. Tujuan manusia terlihat dalam mencari kebahagiaan, kepuasan dan kejayaan. Takut bencana apokaliptik datang kerana itu tidak perlu, kerana ini boleh utopia menghibur "masyarakat global yang damai dan ketenangan."

Alice Bailey ditengahi sebagai media rencana ini: pembentukan Tata Dunia Baru Dunia Baru Kerajaan dan sebuah agama baru. Gerakan politik adalah untuk menguasai dunia. Dipromosikan secara terbuka pembubaran atau pengrusakan negara bangsa untuk menjaga keamanan dan kemanusiaan. Kesatuan Eropah adalah contohnya.

New Age Movement, bagaimanapun, melihat di luar target politik, ekonomi dan agama - itu adalah agama itu sendiri. Ia memiliki syarikat "tulisan-tulisan suci, formula doa, dan" Mantra "(suku kata meditasi) ini mempunyai syarikat pusat spiritual, seperti Findhorn -. Comunity di Scotland dan Esalen di California, Amerika Syarikat pusat serupa dibentuk di semua negara Kami bertemu di sini .. dengan pengalaman yang serupa dengan kelahiran semula Kristian, mempunyai imam-imam mereka dan, pendeta nabi dan orang-orang dengan kemampuan supranatural yang membolehkan mereka untuk membuat besar "tanda-tanda dan mujizat," dan dengan gurunya - Guru, yang menyatakan Mesias itu.

Gerakan ini mengajar bahawa manusia boleh menebus dirinya sendiri ketika memperluaskan kesedaran mereka dan dengan demikian menemukan dirinya sebagai Tuhan. Pusat iman adalah iman dalam manusia dan iman dalam pasukan, orang dapat menemukan dalam kosmos. Jika seseorang ingin menjadi seperti Allah, maka jelas bahawa Syaitan memainkan peranan bahawa gerakan New Age, bahkan dipuja.

Salah satu pemimpin utama New Age, David Spangler, pengarah 1970 kedua memimpin gerakan pusat "Findhorn Foundation di Scotland, menulis dalam salah satu dari sekian banyak buku " Lucifer bekerja dalam kita masing-masing untuk menempatkan kita ke dalam suatu keadaan kesempurnaan. Ketika memasuki era baru, usia baru dari kesempurnaan manusia, maka setiap kita mencapai suatu titik dengan cara tertentu, yang saya sebut "Luciferian Inisiasi" - yang didedikasikan untuk Lucifer. Spangler, yang mempertahankan kenalan teratur dengan kekuatan jahat, juga secara terbuka menyatakan bahawa cahaya yang menerangi Findhorn, cahaya adalah Lucifer, yang memberikan cahaya sejati kepada dunia. Inti dari agama dunia dirancang sebagai pemimpin negara, didedikasikan untuk Lucifer.

Sumber gerakan spiritual juga membolehkan "menteri kebijaksanaan, roh nenek moyang dan alam roh Penyebaran sihir,. Dan jadi ini" agama "berasal dari semua sumber ghaib, yang umat manusia selalu diketahui.

Ini semua di bawah larangan ketat Allah!

Ulangan 18, 10-14 - Apakah boleh ditemui di antara kamu yang akan putra atau putri anda api dibuat! Demikian juga, Pelihat tidak, peramal, Hadač, penyihir, ular, roh lelong, psikis atau yang berunding orang mati. Setiap orang yang melakukan hal semacam itu memuakkan bagi Tuhan! Justeru kerana kekejian seperti TUHAN Allahmu mengusir sebelum anda. Komited untuk TUHAN, Allahmu. Bangsa yang ovládneš, adalah mendengar paranormal dan penyihir, tetapi anda, TUHAN, Allahmu, bukan di.

Wahyu Yohanes 12.12 - Bersukacitalah kerana itu, hai langit dan anda yang tinggal di dalamnya. Tetapi celakalah bagi mereka yang hidup di darat dan di laut, kerana Iblis akan turun dengan murka besar kerana dia tahu waktunya sudah singkat.

SIMBOL DARI NEW AGE

Semua penganut pelbagai kumpulan New Age terikat oleh pengalaman kuasi-religius: kenalan dengan syaitan melalui ubat-ubatan, meditasi dan psychotechnik. Ertinya, pada kenyataannya, dipimpin oleh roh-roh jahat dari hirarki planet, "Masters of Wisdom."

New Age simbol swastika - Indo-Jerman kuno okultisme simbol kebahagiaan, dari mana Hitler mengambil alih Jerman lama. Selanjutnya, adalah 666 (Wahyu 13,18), yang menurut Alice Bailey "sifat suci" dan dengan belajar untuk digunakan semaksimal mungkin dalam rangka mempercepat munculnya New Age. tanda-tanda lain adalah pelangi luas - biasanya hanya setengah yang melambangkan jambatan antara jiwa manusia dan "semangat besar alam semesta", yang adalah Lucifer.

KRISTUS FAKE

Watak utama dari dominasi dunia dirancang dan agama dunia adalah "Maitrea" gerakan yang ingin membawa ke Mei, awam 25 1982. Di banyak negara memberitahu berita utama di majalah Kristus sudah di antara kita, dunia tidak datang untuk menghukum tetapi untuk membawa bantuan dan inspirasi. Dia adalah Maitreya, pendidik dunia. Mereka mengatakan keperibadian itu, kerana kita mempunyai pelbagai nama: orang Yahudi memanggilnya Mesias, Buddha Buddha kelima, Muhammad dan Krishna Islam bagi umat Hindu. Sekarang di sini untuk membawa kita ke dalam New Age. hadirat-Nya bagi kita hendaklah memastikan bahawa tidak akan lagi menjadi perang dunia ketiga.

Apa yang sebenarnya berdiri Maitrea akan mengambil alih?

Dia telah di tangannya untuk mengambil alih dunia, itu dengan Lucifer. Ini pada dasarnya inkarnasi Lucifer. Di bawah pimpinannya, telah memulakan sistem kawalan penuh terhadap dunia, kerana hanya dia yang mendominasi dan mengawal semua kawasan penting dapat mendominasi dunia.

Bagi orang-orang untuk mendapatkan izin untuk perdagangan dan perniagaan, harus menunjukkan kesetiaan kepada Maitreya, itu sebenarnya Lucifer. Semua warga negara di dunia harus diberi nombor, yang kemudian akan digunakan dalam setiap transaksi kewangan, bahkan untuk pembelian kecil. Semua pembayaran diproses melalui sistem kredit tersebut di atas, kerana wang akan dibatalkan.

2 Korintus 11,14 - dan tidak usah mengherankan, sebab Iblis pun menyamar sebagai malaikat terang!

Wahyu Yohanes 13,16-17 - Semua budak kecil dan besar, kaya dan miskin, percuma dan membolehkan memasang tanda di tangan kanan atau dahi sehingga tak seorang pun boleh membeli atau menjual, tidak jika itu bererti - atau nama-nama binatang jumlah namanya.

Dalam persiapan untuk prestasi Maitrea memainkan peranan penting pengurus dari New Age oleh Benjamin Creme dari Scotland. Menurut kesaksiannya rahsia dan Maitrea menunggu di suatu tempat harus disiapkan dan masyarakat umum menyedari master "dari hirarki planet, sehingga mereka boleh menerima sebagai Mesias mereka Menjadi. Diperkenalkan sebagai individu yang sangat berbakat yang telah mengalami proses pembangunan untuk kesempurnaan dan mencapai suatu "negara Kristian."

Mesias disebut "Kristus", tapi sebenarnya itu adalah ANTIKRISTUS. Dalam mesej mereka menekankan kepala tertinggi dari hirarki dewa dan master, "dan Yesus adalah murid Yesus dan dengan demikian berada di bawah dan dia masih anak-anak.

BERKAITAN DENGAN GEREJA NEW AGE

Semua orang yang tidak mahu menerima Kristus sebagai Maitrea menunggu selepas B. Crema, "Pedang divisi Ya Maitrea ingin. Untuk mendirikan agama dunia, yang akan mengikat semua. Jadi gerakan New Age menjadi ancaman orang Yahudi dan Kristian, yang bersama dengan dia adalah bersedia bekerja sama dan ingin hidup dengan Alkitab -. firman Allah

Ia berpendapat keperluan dalam zaman baru kebebasan beragama tidak lagi ada. "Kristus Baru" dirancang transformasi Kristian, yang bererti bahawa Alkitab Kristian kehilangan haknya untuk kewujudan. Hal ini juga melakukan dengan baik.

Bahawa apa yang mereka reformis telah berjuang dan mati untuk apa, untuk menghapuskan salah faham Gereja dan kembali ke akar iman Alkitab dan Yesus Kristus adalah hari di sebahagian besar gereja-gereja Protestan ditekan.

Sebaliknya, Ekumenis disebut menyatukan semua gereja Protestan, bersama-sama dengan Gereja Katolik Rom ke dalam komuniti global, tetapi untuk perlahan-lahan dan diam-diam mengambil ajaran Gereja Katolik Rom bahawa Lucifer adalah berhutang.

Hal ini secara global ditekan iman Bibel dalam penciptaan dunia dalam tujuh hari, penindasan kepercayaan dalam literal kedatangan Yesus Kristus dan mahkamah di tanah. Ini sebuah kepercayaan tidak Alkitabiah diperpanjang keabadian, dan dengan demikian membuka jalan bagi pengembangan global dan master wahyu spiritualisme, ditekan keyakinan kesahihan undang-undang Allah tidak boleh diubah - Sepuluh Perintah Allah, sebagai ukuran dari mahkamah Allah.

The Marian disebut penampakan pada dasarnya kepimpinan spiritualistik untuk satu tujuan. Gangguan daripada kedatangan Yesus Kristus, Mahkamah dan Kerajaan Allah dan membolehkan penyatuan dunia dan inkarnasi dari Lucifer, malaikat terang untuk mengeluarkan semula ini. Ya ajaran New Age sangat berkaitan dengan papal, lebih dari itu nampaknya. Dan dengan demikian memenuhi nubuatan Alkitab dari Wahyu Yohanes dalam bab 13.

PERINGATAN Lucifer dan imitasi datang dalam Alkitab

Hanya ada satu Tuhan - Allah abadi, yang memerintah atas semua, dan Yesus Kristus, Anak-Nya yang tunggal, yang mengambil hak-haknya. Alkitab - firman Allah berbicara dengan jelas ketika dia mengatakan bahawa satu-satunya penguasa adalah Yesus Kristus dan imitasi kedatangan-Nya ke hujung dunia sangat tidak digalakkan.

Matius 24,26-27 - berkata kepada kamu: Lihat, ada di padang pasir! "Pergi tidak keluar: atau," Sesungguhnya, ia adalah tempat rahsia, 'Jangan Munculnya Anak Manusia datang seperti petir - menerangi langit dari timur ke barat ..

Matius 24,11 - Banyak nabi palsu akan muncul dan menyesatkan banyak orang.

Efesus 1, 17, 20-23 - Semoga Allah Tuhan kita Yesus Kristus, Bapa yang mulia, meletakkan roh hikmat dan wahyu untuk mengenal Dia. Hal ini membuktikan kuasa Kristus ketika ia dibangkitkan dari antara orang mati dan duduk di sebelah kanan-Nya di sorga, jauh di atas setiap, kuasa kuasa kerajaan, dan kerajaan dan setiap nama yang diucapkan, baik dalam usia ini atau di masa depan. Allah "memberi dalam segala sesuatu di bawah kakinya" sebagai ketua gereja memberinya segala sesuatu, yang merupakan tubuhnya, adalah kepenuhan Dia yang memenuhi semua dalam semua.

Matius 28, 18 - Yesus mendekati mereka dan berkata: "Saya diberikan segala kuasa di surga dan di bumi Kerana itu pergilah, Dapatkan semua bangsa murid-Ku dan baptislah mereka dalam nama Bapa, Anak dan Roh Kudus, mengajar mereka .. untuk mengamati segala sesuatu yang telah Kuperintahkan kepadamu Dan lo., Aku menyertai kamu senantiasa sampai kepada akhir dunia. "

Lukas 17,24 - seolah-olah kilat menyala negara dari satu hujung langit yang lain, demikian juga Anak Manusia pada zamannya.

1 Tesalonika 4.16 - anda akan mendengar perintah meriah, suara dari penghulu malaikat dan trump Allah, Tuhan sendiri akan turun dari syurga dan pertama kali mati dalam Kristus akan bangkit.

Siapa yang menginginkan usia benar-benar baru, kerajaan kekal, ia akan menyerahkan hidupnya kepada Yesus Kristus, untuk mendedikasikan kepadanya dan tidak Lucifer. Jika gagal, mati dan menghilang, dengan Lucifer. Hanya Yesus boleh bertahan hingga hidup yang kekal dalam kemegahan dan kemuliaan.

Lucifer's Empire dan Kerajaan Yesus Kristus berdiri terhadap satu sama lain dalam pertempuran terbuka, yang berpunca pada akhirnya. Empayar mengaktifkan kegelapan tidak seperti dahulu. Alam mimpi cahaya dan keamanan, sebagai penyiar berbicara tentang gerakan-nya tidak boleh berjaya kerana dunia ini penuh dengan dosa pemanggil ke syurga dan gerakan tidak berperang melawan mereka. Bukankah di tanah yang kukuh, iaitu Yesus Kristus, yang mengajar orang bagaimana untuk hidup dan mempunyai undang-undang Tuhan berubah jantung.

Orang-orang hanya memiliki satu jalur menuju keselamatan: dalam bertaubat, penukaran tulus dan hidup pada belas kasihan Tuhan Yesus Kristus. Usia baru nyata boleh datang hanya dengan orang-orang baru yang hidup hidup baru, dan hanya membangkitkan Isa Al-Masih di jalan pertobatan, penebusan dosa dalam kekuatan darahnya tebusan.

Sebelum saatnya akan datang sebelum Yesus kembali dan menyelesaikan cubaan yang besar dia masih masa tenggang. Dan orang-orang yang mengenal Allah dan kekuasaan benar, mereka boleh berbalik kepada-Nya dan bertaubat. Oleh kerana itu, siapa saja yang menerima cahaya ilahi Yesus Kristus dan yang memberikan kemuliaan kepada Allah Bapa dan Yesus Kristus - disalibkan, dan ia sekali lagi mengakui bahawa berlaku perintah-Nya, ia akan terlindung dari pengaruh jahat. Bahkan di sini di bumi kita hidup dalam Kerajaan Allah, yang merupakan prototaip dari apa yang akan sepenuhnya didedahkan tentang kedatangannya yang kedua kali.

Ya, Yesus Kristus akan datang, muncul sebagai pemenang akhir dari kuasa setan! Setiap menghadapi keputusan apakah akan mengizinkan Iblis untuk merayu, atau memahami kebenaran.

Matius 24,23-25 - Jika anda jika seseorang mengatakan, Sesungguhnya, Mesias ada di sini! "Atau, 'Ini dia!" Kepercayaan. Bangunlah mesias palsu dan nabi palsu, dan akan melakukan tanda-tanda dan mujizat yang besar, sehingga untuk menipu (jika mungkin) bahkan umat pilihan. Lihatlah, Aku telah mengatakan kepada anda terlebih dahulu.

Wahyu 1,7 - Lihatlah, ia datang dengan awan dan setiap mata akan melihat dia, bahkan mereka yang menusuknya. Semua bangsa di bumi untuk menangis. Ya, benar.

Diambil dari buku: "Sebuah era baru dari perspektif alkitabiah" Mbschlink, maklumat lebih terperinci tentang buku Cumbey Constance "pelangi bahaya tersembunyi."


Dimana selanjutnya? - Berkaitan dengan topik ini

New Age - yang Maitrea Mesias di dalam nubuatan

281_jezis_vs_lucifer_2.jpg New Age Movement dalam beberapa tahun terakhir lebih, tumbuh secara berperingkat dan tak terasa, dan masuk ke semua bidang kehidupan kita. Gerakan ini akan tumbuh diam-diam, tetapi sejak tahun 1984, ketika ...
Ditambah: 30.11.2010
Display: 186968x

Berkaitan artikel dari media - Akhir dari nubuatan Dunia 2012?

Millenium - Kerajaan Seribu Tahun

305_milenium_tisicilete_kralovstvi.jpg Kerajaan Seribu Tahun ditulis banyak kebingungan dan delusi. Beberapa orang percaya bahawa Kerajaan Seribu sudah ada di sini di bumi, tetapi kebanyakan percaya bahawa itu belum datang. Sebagai contoh, New Age ...
Ditambah: 07.01.2011
Display: 211310x

Akhir, 2012 Dunia Maya dan kalendar mereka?

74_mayan-calander.jpg Untuk menamatkan bencana dunia tahun 2012? Atau akan peralihan ke kali baru masyarakat, spiritual berasaskan? Adakah fakta-fakta ini benar atau rekaan, penipuan dan kebohongan?Tarikh mendekat, dari yang banyak orang menganggap merinding. ...
Ditambah: 14.01.2011
Display: 383582x

Nostradamus 2012 - nubuatan palsu

192_nostradamus.jpg Saya ingin menulis sesuatu tentang ramalan Nostradamus, kerana internet tentang dia banyak perbincangan di antara orang dan bercakap sering. Banyak nubuat menakutkan menakutkan itu, yang lain mengatakan fiksyen itu. Para banyak ...
Ditambah: 25.10.2010
Display: 511009x

Untuk melayani Maya, dilantik akhir dunia pada tahun 2012?

311_mayan_pyramid_and_calendar.jpg Masalah ini tentu mencabar siapa pun yang peduli tentang masalah ini. Kita harus mengakui kekuatan yang ada di dunia ini. Ini adalah Allah - cinta, penguasa alam semesta, tetapi Lucifer, yang ...
Ditambah: 12.01.2011
Display: 199027x

Video - Acara terkini, akhir dunia sesuai dengan nubuatan Alkitab

80_the_final_events_of_bible_prophecy.jpg Doug Batchelor - The Acara Final Nubuatan AlkitabLihatlah dokumen ini, yang Doug Batchelor menyajikan peristiwa yang akan mendahului akhir dunia. Acara ini sesuai dengan nubuat Alkitab. ...
Ditambah: 03.09.2010
Display: 341850x

Ms.AmazingHope.net - Salah Age Mesias Baru dan Maitrea