Ms.AmazingHope.net (Pada halaman rumah) Ms.AmazingHope.net

Penampakan Perawan Maria - kebenaran tentang penampakan Maria

Supernatural, UFO

267_pope_virgin_marie.jpg

Penampakan Perawan Maria - kebenaran tentang penampakan Maria

Ditambah: 16.11.2010
Display: 270939x
Topik: Supernatural, UFO
PrintTisk
267_pope_virgin_marie.jpg268_marie_jan_pavel_ii.jpg269_maria_papez.jpg270_soska-panny-marie.jpg271_modlosluzba_virgin_maria.jpg

Hari ini, Gereja Katolik adalah fenomena penampakan Ibu Maria, patung menangis, penyembuhan mata air. Tempat-tempat ini telah menjadi tempat ziarah dan dikunjungi oleh berjuta-juta orang percaya di seluruh dunia. Kita tidak boleh menafikan fakta ini, kerana ini penampakan dilihat oleh banyak orang di seluruh dunia. Seiring waktu, wahyu dan mukjizat lebih banyak dan lebih intens, dan berlayar pada terang bagi dunia.

Kami akan berusaha dalam artikel ini menjelaskan apa adalah asal dari penampakan Maria, jika memang Allah mengutus Maria ke tempat nya menyembah Allah Pencipta kita. Kami cuba untuk melihat Alkitab, Allah memberitahu kita apa menyembah patung, lukisan dan penyembahan berhala. Kami cuba untuk mendapat tahu apakah Alkitab menegaskan kehadiran Bunda Maria di antara kita, atau, sebaliknya, jelas menyangkal fakta ini.

Mari kita melihat Alkitab dalam Perjanjian Lama mengatakan kepada kita apa arahan kedua-dua dari Tuhan.

Keluaran 20,4-6 - Jangan hasilkan berhala dalam bentuk apapun yang ada di langit di atas, bumi di bawah, atau di dalam air di bawah bumi. Tidak menyembah mereka dan melayani mereka sebab Aku, TUHAN, Allahmu am Allah yang cemburu. Menghukum dosa dari ayah atas anak-anak kepada generasi ketiga dan keempat dari orang-orang yang membenci saya dan ribuan menunjukkan belas kasihan kepada mereka yang mengasihi Aku dan menjaga perintah-Ku.

Jika anda baca dengan cermat Perintah Kedua kita melihat bahawa jelas memberi amaran kepada kita terhadap lukisan adorasi dan patung. Kita dapat membuat sesuatu dalam bentuk berhala.

Ini perintah dari Vatican agak membuang versi-nya dan menambah mereka sendiri. Cinta adalah undang-undang Allah masih berlaku? Hal ini mungkin terlalu lelaki yang jauh, undang-undang perubahan Gereja Tuhan?

Alkitab dalam Perjanjian Baru dengan jelas menyatakan bahawa undang-undang Tuhan masih berlaku dan tak seorang pun memiliki hak mutlak untuk menghapuskan atau menambah satu huruf.

Lukas 16,17 - melainkan langit dan bumi lenyap, daripada berhenti membayar satu titik undang-undang!

Matius 5,17-19 - "Janganlah kamu menyangka, bahwa Aku datang untuk meniadakan hukum Taurat atau kitab para nabi aku tidak datang untuk meniadakan melainkan untuk menggenapinya mereka Sesungguhnya Aku berkata kepadamu, sampai langit dan bumi lenyap bukan .. huruf terkecil, tidak satu titik dari hukum Taurat, sebelum semuanya menjadi kenyataan. Siapapun akan menghilangkan salah satu dari sedikit perintah dan mengajar orang-orang di kerajaan syurga dianggap sebagai yang terkecil Tapi siapa pun akan dipenuhi. dan mengajarkan kerajaan Syurga akan dianggap sebagai besar.

Gereja Katolik Rom Allah sengaja menukar undang-undang sehingga untuk membenarkan ajaran alkitabiah mereka.

Alkitab bukanlah satu ayat pun yang menunjukkan bahawa harus menyembah Perawan Maria. Alkitab adalah satu-satunya menyebutkan bahawa Maria adalah seorang mediator manusia perawan antara Allah Pencipta kita. Sebaliknya, Alkitab jelas mengatakan bahawa hanya mediator selalu dan hanya Yesus Kristus.

1 Timotius 2,5 - ada satu Allah dan satu pengantara antara Allah dan manusia, iaitu manusia Kristus Yesus.

Yohanes 14:6 - "Akulah Jalan, Kebenaran dan Hidup," jawab Yesus. "Tidak seorang pun yang datang kepada Bapa kecuali melalui saya.

Kisah Para Rasul 4.12 - dalam tidak ada orang lain tidak ada keselamatan - orang di dunia diberi nama lain, di mana kita harus diselamatkan! "

Sekarang kita mengetahui penjelasan Alkitab, satu-satunya pengantara antara manusia dan Allah adalah Yesus Kristus. Bagaimana mungkin bahawa berjuta-juta orang percaya untuk berdoa kepada Perawan Maria, membongkok pada patung-patung dan meminta dia untuk pengampunan dosa bagi diri mereka sendiri, bahkan untuk Allahyarham, yang writhes sakit pada gereja-gereja yang disebut api penyucian fiksyen?

Friends of the Death apa-apa, ibu Yesus Kristus, Maria tidur dan menunggu kerana semua kematian untuk kedatangan Tuhan kita Yesus Kristus. Alkitab tidak menyebutkan tunggal bahawa Maria diangkat ke syurga, dan menjadi mediator antara manusia dan Allah.

Job 7,9-10 - Sebagai awan lewat dan lenyap, yang jatuh ke dalam kubur, semakin banyak keluar. Rumah tidak akan pernah kembali, tidak pernah muncul di rumah mereka.

Doa kepada Maria, untuk orang-orang kudus, menyembah patung dan gambar berhala. Ini adalah rayuan sempurna dari Satan, yang menyesatkan berjuta-juta orang percaya di seluruh dunia. Ini adalah salah satu sejarah baru-baru ini penipuan tentang akhir dunia.

Saya juga ingin menyebutkan satu hal yang bernilai melihat. Adakah anda mendengar bagaimana dia terus mengatakan kepala Gereja Katolik Rom Paus? Paus telah mula memberitahu Bapa Suci, Kekudusan anda. Bahkan Paus sendiri mengatakan bahawa wakil Tuhan di bumi. Alkitab memberitahu kita siapa yang berhak untuk menangani Bapa. Tidak ada manusia di bumi ini mempunyai hak untuk memiliki disebut Bapa Suci. Alkitab memberitahu kita bahawa kita mempunyai satu Bapa yang di sorga.

Matius 23,8-12 - Tapi anda tidak memberitahu Rabi 'kerana anda mempunyai satu Guru dan anda semua adalah saudara. Dan tidak ada seorang pun di dunia akan memanggil anda, ayah, "kerana anda mempunyai satu Bapa yang di sorga. Juga, jangan memberitahu para pemimpin 'kerana anda mempunyai pemimpin tunggal, Mesias. Siapa yang terbesar di antara kamu, ini akan menjadi hamba-Mu. Barangsiapa meninggikan diri akan direndahkan, dan orang yang merendahkan dirinya akan ditinggikan. "

Ajaran dari Gereja Katolik Rom adalah jauh dari kebenaran yang jelas dari firman Allah. Mungkin akan mengejutkan anda, tetapi sistem adalah bahawa binatang paus, diwakili oleh 666 angka, yang berbicara dalam Wahyu Yohanes. Fakta-fakta ini telah bertemu secara terperinci dalam artikel nanti.

Yesus selama hidupnya di banyak tempat dengan jelas mengatakan kepada kami, salah satunya kita menyembah, melayani Dia dan memberinya pujian.

Lukas 4,8 - Isa menjawab: "Ada tertulis:" Tuhan, Tuhan, kamu akan menyembah dan melayani Dia hanya satu. '"

Pada akhirnya, kita melihat kembali kepada undang-undang tua di Gunung Sinai, tempat Nabi Musa menerima Sepuluh Perintah Allah.

Kau tahu cerita, ketika Musa pergi ke Gunung Sinai, di mana beliau menerima Sepuluh Perintah? Mari kita mengingat cerita sedikit, yang dapat menghuraikan apa yang salah dengan orang-orang Israel itu.

Musa pergi ke Gunung Sinai, di mana tangan Allah sendiri menulis Sepuluh Perintah Allah. Sementara Musa pergi, orang Israel gumam terhadap Harun, dan memaksa mereka untuk membina Allah dalam bentuk patung. Israel tinggal di Mesir selama bertahun-tahun dalam perhambaan, dewa begitu dikenali berhala Mesir.

Keluaran 32,4 - Sepuluh daripada mereka mengambil emas, berbentuk dan cor dalam bentuk anak lembu. Lalu berkata: "Inilah Tuhanmu, hai orang Israel, yang membawa engkau keluar dari Mesir!"

Keluaran 32,7-8 - Tuhan berbicara kepada Musa: "Aku akan pergi kepada orang-Mu yang telah Engkau membawa keluar dari Mesir, penyimpangan komited Segera sesat, yang telah Kuperintahkan mereka Dia memandang betis dan disembah ..! dia, menawarkan dia dan berkata: "Inilah Tuhanmu, hai orang Israel, yang membawa engkau keluar dari Mesir"

TUHAN mengutus Musa kembali ketika Nabi Musa melihat kesesatan itu, penyimpangan, sebagai tarian rakyat Israel dan mundar-mandir di sekitar patung emas, dan menyalakan murka hancur lempengan batu, yang dikurniakan Allah kepadanya.

Keluaran 32,19-21 - Ketika ia mendekati kem, ia melihat betis dan berdansa. Musa dihidupkan. Plat, yang di tangannya, melemparkan dan menghancurkan mereka di bawah gunung onou. Lalu ia mengambil anak lembu, yang ia lakukan, meleleh dalam api, dilumatkan untuk bedak, tersebar di permukaan air untuk minum dan memberikan anak-anak Israel. Maka kata Musa kepada Harun: "Apa orang-orang yang kamu membawa mereka ke dalam dosa seperti itu?"

Sudah di dalam Perjanjian Lama, kita dapat dengan jelas telah dipelajari dari perilaku orang-orang Israel, yang menyembah patung, dewa fiksyen. Gagal pemujaan berhala, yang jelek kepada Allah. Dengan demikian kita belajar dari kisah bagaimana Tuhan membangun untuk penyembahan berhala, berhala dalam bentuk patung dan lukisan.


Berkaitan artikel dari media - Supernatural, UFO

Video - Pesan dari Surga, penampakan Perawan Maria

87_zjeveni_panny_marie_1.jpg Hari ini, Gereja Katolik adalah fenomena penampakan Perawan Maria. Kita tidak boleh menafikan fakta ini, kerana wahyu ini telah ditunjukkan di banyak tempat di seluruh dunia.Apa asal penampakan Maria? Tuhan benar-benar ...
Ditambah: 08.09.2010
Display: 220070x

Mengapa penampakan supranatural meningkat di seluruh dunia?

355_ufo_china.jpg Eskalasi dunia luas pengalaman pelbagai paranormal, fenomena dan spiritualisme. Tidak ada keraguan bahawa mereka tidak fiksyen, tapi fakta bahawa orang tidak mampu menjelaskan. Beberapa dari mereka mengambil tempat dan media dan ...
Ditambah: 15.02.2011
Display: 237575x

Apakah yang dimaksudkan dengan UFO dan alien yang?

110_ufo.jpg Siapa alien dan UFO?Saat ini, banyak orang tidak dianggap soalan apakah mereka orang asing, tetapi soalan siapa mereka.UFO adalah kenyataan, memanjangkan jauh ke dalam sejarah manusia dan dunia moden kita tampaknya ...
Ditambah: 23.09.2010
Display: 222892x

Salah Age Mesias Baru dan Maitrea

280_jezis_vs_lucifer_1.jpg "New Age" dengan kata-kata ini, sejak tahun 1984 semakin ditemui di semua akhbar dan program berita. Kemanusiaan merindukan, kerana ini tidak lagi di bumi dengan kami terkini. Sesuatu harus terjadi. Alkitab ...
Ditambah: 26.11.2010
Display: 203950x

Untuk melayani Maya, dilantik akhir dunia pada tahun 2012?

311_mayan_pyramid_and_calendar.jpg Masalah ini tentu mencabar siapa pun yang peduli tentang masalah ini. Kita harus mengakui kekuatan yang ada di dunia ini. Ini adalah Allah - cinta, penguasa alam semesta, tetapi Lucifer, yang ...
Ditambah: 12.01.2011
Display: 199027x

Ms.AmazingHope.net - Penampakan Perawan Maria - kebenaran tentang penampakan Maria