Ms.AmazingHope.net (Pada halaman rumah) Ms.AmazingHope.net

Paranormal pengalaman

Supernatural, UFO

66_nadprirozene_zazitky.jpg

Paranormal pengalaman

Ditambah: 11.08.2010
Display: 178023x
Topik: Supernatural, UFO
PrintTisk

Adakah anda mempunyai pengalaman paranormal?

Bergerak pulang lukisan, foto keluarga Allahyarham mereka? Adakah anda merasa bahawa anda mahu bercakap dengan kenalan yang tidak lagi antara hidup? Tidak tahu apa yang harus kupikirkan?

Pasal Mengapa ada kejahatan boleh membaca tentang dua kekuatan yang mempunyai kuasa atas negara kita.

Setan Jahat, Lucifer, dan Allah adalah Cinta.

Sejak Iblis menggoda manusia pertama, dan melalui dia mereka melanggar undang-undang yang diberikan oleh Allah, para pelayan yang jahat dari Setan dan malaikat yang jatuh itu dilemparkan ke bumi menjadi esensi dari kejahatan, tetapi mereka tahu tak seorang pun di alam semesta, sepenuhnya boleh mengekspresikan .

Wahyu 12, 09/07 - Pertarungan berlaku Syurga: Michael dan malaikat-malaikatnya berperang melawan naga itu. Dan naga berjuang dan malaikat-Nya, tetapi tidak ada yang boleh dilakukan. Langit tidak dijumpai bagi mereka tempat dan naga besar - si ular tua, yang disebut Iblis atau Satan, yang menyesatkan seluruh dunia - digulingkan. Ia dilemparkan ke bumi dan malaikat-Nya adalah mengusir dengan dia.

Tuhan mencintai kita, tetapi biarkan saja. Sebagai panduan dalam dunia yang penuh kejahatan telah memberikan kita Firman-Nya = Alkitab. Sebagai titik awal bagi kita, memberikan hidup kepada Anak Yesus Kristus, yang mengambil pembalasan atas dosa-dosa kita pada dirinya sendiri.

Jadi, untuk memahami kekuatan di dunia ini, kita harus mempelajari Alkitab dan membaca apa yang dikatakan tentang Yesus Kristus. Perhatian kepada banyak gereja dan tradisi mereka. Alkitab berbicara tentang sesuatu yang lain dari tradisi tahun buat kali terakhir dari Gereja Katolik dan bahkan banyak gereja Protestan.

Pengkhotbah 9,5-6 - hidup tahu bahawa mereka harus mati, tetapi mati tahu apa-apa. Tidak ada balas dendam tidak akan menerimanya, bahkan memori hanya dari mereka tewas. Sebagai cinta mereka dan kebencian mereka, semua ghairah itu hilang. Tidak pernah lagi akan memiliki saham tidak pada apa pun yang terjadi di bawah matahari.

2 Korintus 11,14 - dan bertanya-tanya, sebab Iblis pun berpura-pura menjadi malaikat terang! Jadi tidak ada khas ketika dia dan hamba-hambanya menyamar sebagai pelayan kebenaran. Tapi akhirnya jatuh, kerana mereka layak.

Imamat 19,31 - Jangan beralih kepada medium atau mencari spiritis, kerana kamu akan menjadi najis kerana mereka. Akulah TUHAN Allahmu.

John 11,11-14 - Dan selepas itu, ia berkata: "Lazarus, saudara kita jatuh tertidur. Aku akan pergi membangunkannya" Dia akan mendapatkan keuntungan dari tidur., Tuhan, "katanya kepada murid-muridnya. Yesus berbicara kematiannya, tetapi mereka menyangka ia berbicara tentang tidur biasa. Maka Yesus berkata dengan terus terang: "Lazarus sudah mati.

Alkitab mengatakan kepada kita bahawa tidur mati dan tahu apa-apa, tidak boleh mempengaruhi hal-hal, atau peristiwa di dunia ini. Mereka bahkan tidak bisa tampil untuk bercakap atau memindahkan barang-barang - Perkara Apa itu kematian?.

Jadi yang merupakan fenomena supernatural?

Tuhan menyatakan kekuasaannya untuk setia-Nya, yang tunduk pada hukum Allah = Sepuluh Perintah Allah - (Alkitab, Keluaran 20:1-17) dan berada di jantung iman yang hidup dalam Yesus Kristus penerbangan harian =, mereka boleh mendapatkan power Roh Kudus.

Kisah 2,4.38 - mereka semua dipenuhi dengan Roh Kudus dan mulai berbicara dalam bahasa roh lain sebagai Roh memberi mereka ucapan. "Bertaubatlah," Petrus menjawab, "dan semua orang untuk dibaptis dalam nama Yesus Kristus, bahawa kita memiliki dosa-dosa kita diampuni Dan engkau akan menerima kurnia Roh Kudus, karena janji itu adalah untuk anda dan keturunan anda dan semua. Yang berada jauh - semua panggilan TUHAN, Allah kami. "

Dalam fenomena supranatural lain, tanaman lingkaran, atau bahkan munculnya hantu, termasuk Perawan Maria adalah Spiritualisme = Setan adalah orang yang jahat. Sudah di Syurga tentang hakikat hidup dan mati, syaitan berbohong kepada orang-orang dan sekarang yang punya banyak waktu untuk kebohongan itu adalah Intensifikasi. Cuba untuk mengalihkan orang dari Tuhan dan itu adalah fenomena supranatural mengejutkan. Spiritisme tidak membezakan antara yang baik dan jahat, mendedahkan hantu semua aksara dan berbicara terhadap Alkitab. Tetapi sering dengan dalih agama Kristian, yang tidak sesuai dengan hukum Allah, hak oleh Alkitab.

Ketika orang melihat kekuatan supranatural bahawa Syaitan mempunyai malaikat yang kuat, pergi setelah dia dan mereka percaya bahawa Allah telah mengubah undang-undang abadi, tapi hati-hati, masih saja bohong.

Lukas 16,17 - Tapi lebih dari langit dan bumi belum lenyap, daripada hos satu tajuk undang-undang!

Matius 5:17-18 - "Janganlah kamu menyangka, bahwa Aku datang untuk meniadakan hukum Taurat atau kitab para nabi Aku datang bukan untuk meniadakannya, melainkan untuk menggenapinya .. Sesungguhnya, Aku berkata kepadamu, selama langit dan bumi lenyap tidak huruf terkecil, tidak satu tajuk hukum Taurat, sebelum semuanya menjadi kenyataan.

Apa kekuatan yang anda akan percaya?

Setan = Lies, yang memiliki kekuatan besar di Bumi? atau Tuhan = Cinta, yang akan menjadi kata terakhir di bumi?

Semua Semak Firman Tuhan!


Berkaitan artikel dari media - Supernatural, UFO

Untuk melayani Maya, dilantik akhir dunia pada tahun 2012?

311_mayan_pyramid_and_calendar.jpg Masalah ini tentu mencabar siapa pun yang peduli tentang masalah ini. Kita harus mengakui kekuatan yang ada di dunia ini. Ini adalah Allah - cinta, penguasa alam semesta, tetapi Lucifer, yang ...
Ditambah: 12.01.2011
Display: 199027x

Salah Age Mesias Baru dan Maitrea

280_jezis_vs_lucifer_1.jpg "New Age" dengan kata-kata ini, sejak tahun 1984 semakin ditemui di semua akhbar dan program berita. Kemanusiaan merindukan, kerana ini tidak lagi di bumi dengan kami terkini. Sesuatu harus terjadi. Alkitab ...
Ditambah: 26.11.2010
Display: 203950x

Penampakan Perawan Maria - kebenaran tentang penampakan Maria

267_pope_virgin_marie.jpg Hari ini, Gereja Katolik adalah fenomena penampakan Ibu Maria, patung menangis, penyembuhan mata air. Tempat-tempat ini telah menjadi tempat ziarah dan dikunjungi oleh berjuta-juta orang percaya di seluruh dunia. Kita tidak ...
Ditambah: 16.11.2010
Display: 270938x

Video - Pesan dari Surga, penampakan Perawan Maria

87_zjeveni_panny_marie_1.jpg Hari ini, Gereja Katolik adalah fenomena penampakan Perawan Maria. Kita tidak boleh menafikan fakta ini, kerana wahyu ini telah ditunjukkan di banyak tempat di seluruh dunia.Apa asal penampakan Maria? Tuhan benar-benar ...
Ditambah: 08.09.2010
Display: 220070x

Apakah yang dimaksudkan dengan UFO dan alien yang?

110_ufo.jpg Siapa alien dan UFO?Saat ini, banyak orang tidak dianggap soalan apakah mereka orang asing, tetapi soalan siapa mereka.UFO adalah kenyataan, memanjangkan jauh ke dalam sejarah manusia dan dunia moden kita tampaknya ...
Ditambah: 23.09.2010
Display: 222892x

Ms.AmazingHope.net - Paranormal pengalaman