Ms.AmazingHope.net (Pada halaman rumah) Ms.AmazingHope.net

Panggilan untuk Ahad undang-undang di Amerika Syarikat

Tanda kali ganda, yang kedua kedatangan Yesus Kristus

456_vlajka_usa.jpg

Panggilan untuk Ahad undang-undang di Amerika Syarikat

Ditambah: 05.08.2011
Display: 222606x
Topik: Tanda kali ganda, yang kedua kedatangan Yesus Kristus
PrintTisk

Sudah pada abad ke-19, ia telah meramalkan bahawa Protestan rindu untuk hari rehat pada hari Ahad yang digubal dan meminta bantuan dari Gereja Katolik. Dalam abad ke-19 akan sesuatu seperti ini adalah dapat difikirkan dan sekarang? Hakim untuk diri sendiri bagaimana nubuatan digenapi.

Ini adalah lebih daripada yang disifatkan sebagai permulaan kempen, yang tidak berhasrat untuk berhenti sebelum sampai ke destinasi mereka.

1 Mac, 2007, mesyuarat di Fullerton (Fullerton, CA California, Amerika Syarikat), wakil-wakil daripada lebih daripada 30 gereja-gereja yang berlainan (termasuk orang-orang yang beriman Katolik dan Ortodoks) untuk bersetuju dengan pelan Kristian Amerika kesatuan. Menyusun sebuah program sepuluh mata untuk mencapai ratifikasi oleh Kongres AS. Mesyuarat itu selesai menandatangani "Buku perpaduan" seperti yang dipanggil mereka sebagai.

Organisasi ini mempunyai kuasa politik yang hebat, kerana pilihan raya yang terbesar, blok, terdiri daripada Protestan dan Katolik, yang berada di sepuluh mata bersatu. (Yang sentiasa, nota editor). Sepuluh mata di puncak politik baru Protestan - sayap Katolik United Christian Church of America.

"Sepuluh Hukum Suruhanjaya" dan kaedah-kaedah mata. (Berikut adalah 3 dan 7)

Perkara 3 - Sepuluh Hukum harus wajib bagi negara. Ia didaftarkan dengan Mahkamah Agung dan patung "Lincoln Memorial" dan harus Kongres Amerika Syarikat dan kerajaan tempatan yang dihormati. Salute untuk bendera Amerika mempunyai perkataan "negara yang dipimpin oleh Tuhan" dan wang dan undang-undang bentuk bercetak telah menjadi "Kami percaya kepada Allah."

Perkara 7 - seberang kerajaan negara, kilang-kilang dan pusat-pusat membeli-belah memerhatikan 'Hari Kebangsaan yang lain "Adalah penting untuk ingat bahawa bahagian pertama titik ketiga dan titik seluruh ketujuh, adalah penting untuk Adventist..

Peristiwa-peristiwa yang paling penting sambungan Gereja Roman Katolik dengan gereja-gereja Protestan yang paling, termasuk gereja-gereja Ortodoks. Ia tidak lagi berlaku dalam sejarah! Ia adalah sebuah organisasi dengan aktiviti-aktiviti politik. Objektif utamanya adalah untuk menyediakan undang-undang AS. Gereja Katolik telah lama teragak-agak untuk penglibatan dalam buku ini. Keputusan itu datang dari titik tertinggi, Vatican. Kami telah baru Pope Benedict XVI seolah-olah cuba untuk mengenakan undang-undang negara hari Ahad Amerika Syarikat, adalah kerjanya. (Www.sdadwfent.com)

Petikan dari Zaman pertikaian Great (yang ditulis dalam EGWhite abad ke-19), Bab 35: Persiapan akhir

Amatlah menakjubkan kepandaian dan ketangkasan Gereja Rom, yang boleh meramalkan apa yang akan mengikuti. Dengan tenang menunggu selama satu jam akan datang. Mengkaji bagaimana gereja-gereja Protestan mengiktiraf pihak berkuasa dengan mengambil satu hari palsu rehat dan kira-kira untuk memaksa pematuhan dengan sumber-sumber yang sama, yang pernah digunakan oleh Gereja Rom. Orang yang menolak cahaya kebenaran, mereka akan mendapatkan bantuan dari kuasa-kuasa yang dianggap sempurna, untuk menguatkuasakan peraturan-peraturan yang dikeluarkan.

Berapa mudah kuasa ini mula Protestan dalam perkara ini untuk membantu, tidak sukar untuk diteka. Siapa yang boleh lebih baik daripada pemimpin-pemimpin Gereja Katolik untuk berurusan dengan orang-orang yang derhaka kepada Gereja?

Gereja Roman Katolik dengan semua pejabat di seluruh dunia adalah sebuah organisasi kerajaan yang besar di bawah takhta paus. Ia melayani kepentingan-kepentingannya. Berjuta-juta ahli-ahlinya di semua negara membawa kepada rasa komited kepada kesetiaan kepada paus. Sama ada kewarganegaraan mana-mana, sama ada mereka hidup dalam apa-apa bentuk sistem negara, mempunyai kuasa Gereja yang dianggap sebagai yang tertinggi. Walaupun mengangkat sumpah taat setia kepada negeri ini, janji kesetiaan kepada Jemaat adalah lebih baik daripada sumpah itu, dan melegakan mereka semua obligasi yang bertentangan dengan kepentingan Rom.

Kita tidak lupa bagaimana untuk berbangga kerana Rom itu sendiri tidak berubah. Prinsip-prinsip Gregory VII. Dan Innocent III. kekal sebagai prinsip-prinsip Gereja Katolik. Jika hari ini gereja mempunyai kuasa, menolak mereka bersungguh-sungguh pada abad-abad yang lalu. Begitu, mereka tidak sedar apa yang mereka lakukan apabila mereka menerima membantu Rom untuk mempromosikan lain Ahad lalu. Walaupun cuba untuk melaksanakan tugas-tugas, cuba ke Rom untuk memulihkan kuasanya untuk mengembalikan kedaulatan mereka hilang. Satu hari, Amerika Syarikat menerima prinsip bahawa gereja boleh menggunakan atau mengawal kuasa kerajaan, cuti agama boleh dikuatkuasakan oleh undang-undang negeri, semata-mata bahawa Gereja dan negara yang memerintah ke atas hati nurani, maka akan memastikan kemenangan Rom pada tahun ini negara ini.

Kuasa kepausan secara senyap-senyap semakin meningkat. Ajarannya mempunyai kesan ke atas badan perundangan, gereja dan pemikiran rakyat. Ia membina sebuah bangunan yang indah dan besar-besaran di bilik-bilik rahsia lagi akan mengejar plot lama. Secara terselindung dan unobtrusively mengumpulkan tenteranya untuk mencapai matlamat mereka melalui saat-saat yang betul datang. Berusaha untuk mendapatkan kedudukan permulaan yang baik, dan sebenarnya ia telah mempunyai. Tidak lama lagi kita akan melihat lebih dirasai, di mana Rom menuju. Siapa yang akan percaya kata-kata Allah dan akan mematuhi, memanggil dirinya kepada penghinaan dan penganiayaan.

Adventist adalah tanggungjawab khas. Mereka akan dinilai berdasarkan kepada pengetahuan yang diterima. Oleh itu, Allah memanggil di masa ini serius di depan mata kami mengadakan acara terakhir, kami sepenuhnya didedikasikan kepadanya dan bersedia untuk hujan diterima pakai lewat. Tuhan juga menjangka kita, bahawa kita akan menumpukan kepada memberi amaran kepada dunia terhadap krisis akan datang. Di sini, rakyat mempunyai lebih banyak masa untuk kembali kepada Allah.

Source: www.zrajedoraje.cz


Berkaitan artikel dari media - Tanda kali ganda, yang kedua kedatangan Yesus Kristus

Menjelang kedatangan Yesus Kristus, siap-siap!

402_druhy_prichod_jezise_krista_2.jpg Banyak orang tentu melihat bahawa dengan planet kita adalah sesuatu yang salah. Dalam semua kita mendengar laporan media tentang bencana alam. Besar gempa bumi, banjir, gunung berapi, kebakaran, salji, badai dan ...
Ditambah: 25.03.2011
Display: 250742x

Satu mesyuarat penting musuh kita

495_zabava.jpg Apa yang telah dirancang oleh syaitan? Seperti yang kita, orang-orang Kristian, ingin mendapatkan? Fikirkan tentang ayat ini, yang ditulis oleh Jim Hohnberger dalam Escape bukunya kepada Tuhan. Hujah ini tidak jauh ...
Ditambah: 12.10.2011
Display: 179998x

Alkitab Prophecy - 2 Daniel - Sejarah Dunia

182_socha_bible_daniel.jpg Alkitab Prophecy - Patung Daniel, sebuah gambaran dari sejarah duniaTuhan Allah adalah sejarah planet kita tegas di tangan mereka, dengan negara-negara kita mempunyai rancangan besar. Semua mempunyai pengalaman dalam dua kitab ...
Ditambah: 18.10.2010
Display: 312786x

China penginjilan seluruh dunia - gerakan (kembali ke Baitulmuqaddis)

284_china_globus_vlajka.jpg Untuk visi Jerusalem Kembali ke ribu orang China yang bersedia untuk mati. Setidaknya kita harus mencari tahu mengapa. Napoleon pernah berkata: "Ketika China bergerak, itu mengubah wajah dunia." Saat ini, kata-kata ...
Ditambah: 06.12.2010
Display: 180181x

Adventist Seventh-hari, terakhir reformis Jemaat menanggung amaran yang penting kepada dunia

454_adventiste.jpg Gereja Adventist, kata penipuan dan separuh benar, terutama di portal web Kristian. Mungkin kerana kita merujuk kepada mata asas doktrin bahawa Isa Al-Masih mengajar para rasul dan yang pertama dan juga ...
Ditambah: 29.07.2011
Display: 256189x

Ms.AmazingHope.net - Panggilan untuk Ahad undang-undang di Amerika Syarikat