Ms.AmazingHope.net (Pada halaman rumah) Ms.AmazingHope.net

Panggilan untuk Ahad undang-undang di Amerika Syarikat

Tanda kali ganda, yang kedua kedatangan Yesus Kristus

456_vlajka_usa.jpg

Panggilan untuk Ahad undang-undang di Amerika Syarikat

Ditambah: 05.08.2011
Display: 205665x
Topik: Tanda kali ganda, yang kedua kedatangan Yesus Kristus
PrintTisk

Sudah pada abad ke-19, ia telah meramalkan bahawa Protestan rindu untuk hari rehat pada hari Ahad yang digubal dan meminta bantuan dari Gereja Katolik. Dalam abad ke-19 akan sesuatu seperti ini adalah dapat difikirkan dan sekarang? Hakim untuk diri sendiri bagaimana nubuatan digenapi.

Ini adalah lebih daripada yang disifatkan sebagai permulaan kempen, yang tidak berhasrat untuk berhenti sebelum sampai ke destinasi mereka.

1 Mac, 2007, mesyuarat di Fullerton (Fullerton, CA California, Amerika Syarikat), wakil-wakil daripada lebih daripada 30 gereja-gereja yang berlainan (termasuk orang-orang yang beriman Katolik dan Ortodoks) untuk bersetuju dengan pelan Kristian Amerika kesatuan. Menyusun sebuah program sepuluh mata untuk mencapai ratifikasi oleh Kongres AS. Mesyuarat itu selesai menandatangani "Buku perpaduan" seperti yang dipanggil mereka sebagai.

Organisasi ini mempunyai kuasa politik yang hebat, kerana pilihan raya yang terbesar, blok, terdiri daripada Protestan dan Katolik, yang berada di sepuluh mata bersatu. (Yang sentiasa, nota editor). Sepuluh mata di puncak politik baru Protestan - sayap Katolik United Christian Church of America.

"Sepuluh Hukum Suruhanjaya" dan kaedah-kaedah mata. (Berikut adalah 3 dan 7)

Perkara 3 - Sepuluh Hukum harus wajib bagi negara. Ia didaftarkan dengan Mahkamah Agung dan patung "Lincoln Memorial" dan harus Kongres Amerika Syarikat dan kerajaan tempatan yang dihormati. Salute untuk bendera Amerika mempunyai perkataan "negara yang dipimpin oleh Tuhan" dan wang dan undang-undang bentuk bercetak telah menjadi "Kami percaya kepada Allah."

Perkara 7 - seberang kerajaan negara, kilang-kilang dan pusat-pusat membeli-belah memerhatikan 'Hari Kebangsaan yang lain "Adalah penting untuk ingat bahawa bahagian pertama titik ketiga dan titik seluruh ketujuh, adalah penting untuk Adventist..

Peristiwa-peristiwa yang paling penting sambungan Gereja Roman Katolik dengan gereja-gereja Protestan yang paling, termasuk gereja-gereja Ortodoks. Ia tidak lagi berlaku dalam sejarah! Ia adalah sebuah organisasi dengan aktiviti-aktiviti politik. Objektif utamanya adalah untuk menyediakan undang-undang AS. Gereja Katolik telah lama teragak-agak untuk penglibatan dalam buku ini. Keputusan itu datang dari titik tertinggi, Vatican. Kami telah baru Pope Benedict XVI seolah-olah cuba untuk mengenakan undang-undang negara hari Ahad Amerika Syarikat, adalah kerjanya. (Www.sdadwfent.com)

Petikan dari Zaman pertikaian Great (yang ditulis dalam EGWhite abad ke-19), Bab 35: Persiapan akhir

Amatlah menakjubkan kepandaian dan ketangkasan Gereja Rom, yang boleh meramalkan apa yang akan mengikuti. Dengan tenang menunggu selama satu jam akan datang. Mengkaji bagaimana gereja-gereja Protestan mengiktiraf pihak berkuasa dengan mengambil satu hari palsu rehat dan kira-kira untuk memaksa pematuhan dengan sumber-sumber yang sama, yang pernah digunakan oleh Gereja Rom. Orang yang menolak cahaya kebenaran, mereka akan mendapatkan bantuan dari kuasa-kuasa yang dianggap sempurna, untuk menguatkuasakan peraturan-peraturan yang dikeluarkan.

Berapa mudah kuasa ini mula Protestan dalam perkara ini untuk membantu, tidak sukar untuk diteka. Siapa yang boleh lebih baik daripada pemimpin-pemimpin Gereja Katolik untuk berurusan dengan orang-orang yang derhaka kepada Gereja?

Gereja Roman Katolik dengan semua pejabat di seluruh dunia adalah sebuah organisasi kerajaan yang besar di bawah takhta paus. Ia melayani kepentingan-kepentingannya. Berjuta-juta ahli-ahlinya di semua negara membawa kepada rasa komited kepada kesetiaan kepada paus. Sama ada kewarganegaraan mana-mana, sama ada mereka hidup dalam apa-apa bentuk sistem negara, mempunyai kuasa Gereja yang dianggap sebagai yang tertinggi. Walaupun mengangkat sumpah taat setia kepada negeri ini, janji kesetiaan kepada Jemaat adalah lebih baik daripada sumpah itu, dan melegakan mereka semua obligasi yang bertentangan dengan kepentingan Rom.

Kita tidak lupa bagaimana untuk berbangga kerana Rom itu sendiri tidak berubah. Prinsip-prinsip Gregory VII. Dan Innocent III. kekal sebagai prinsip-prinsip Gereja Katolik. Jika hari ini gereja mempunyai kuasa, menolak mereka bersungguh-sungguh pada abad-abad yang lalu. Begitu, mereka tidak sedar apa yang mereka lakukan apabila mereka menerima membantu Rom untuk mempromosikan lain Ahad lalu. Walaupun cuba untuk melaksanakan tugas-tugas, cuba ke Rom untuk memulihkan kuasanya untuk mengembalikan kedaulatan mereka hilang. Satu hari, Amerika Syarikat menerima prinsip bahawa gereja boleh menggunakan atau mengawal kuasa kerajaan, cuti agama boleh dikuatkuasakan oleh undang-undang negeri, semata-mata bahawa Gereja dan negara yang memerintah ke atas hati nurani, maka akan memastikan kemenangan Rom pada tahun ini negara ini.

Kuasa kepausan secara senyap-senyap semakin meningkat. Ajarannya mempunyai kesan ke atas badan perundangan, gereja dan pemikiran rakyat. Ia membina sebuah bangunan yang indah dan besar-besaran di bilik-bilik rahsia lagi akan mengejar plot lama. Secara terselindung dan unobtrusively mengumpulkan tenteranya untuk mencapai matlamat mereka melalui saat-saat yang betul datang. Berusaha untuk mendapatkan kedudukan permulaan yang baik, dan sebenarnya ia telah mempunyai. Tidak lama lagi kita akan melihat lebih dirasai, di mana Rom menuju. Siapa yang akan percaya kata-kata Allah dan akan mematuhi, memanggil dirinya kepada penghinaan dan penganiayaan.

Adventist adalah tanggungjawab khas. Mereka akan dinilai berdasarkan kepada pengetahuan yang diterima. Oleh itu, Allah memanggil di masa ini serius di depan mata kami mengadakan acara terakhir, kami sepenuhnya didedikasikan kepadanya dan bersedia untuk hujan diterima pakai lewat. Tuhan juga menjangka kita, bahawa kita akan menumpukan kepada memberi amaran kepada dunia terhadap krisis akan datang. Di sini, rakyat mempunyai lebih banyak masa untuk kembali kepada Allah.

Source: www.zrajedoraje.cz


Berkaitan artikel dari media - Tanda kali ganda, yang kedua kedatangan Yesus Kristus

Mengapa penampakan supranatural meningkat di seluruh dunia?

355_ufo_china.jpg Eskalasi dunia luas pengalaman pelbagai paranormal, fenomena dan spiritualisme. Tidak ada keraguan bahawa mereka tidak fiksyen, tapi fakta bahawa orang tidak mampu menjelaskan. Beberapa dari mereka mengambil tempat dan media dan ...
Ditambah: 15.02.2011
Display: 212887x

Persiapan akhir

514_egw-country_living.jpg "Apabila ia datang ujian masa, ternyata, yang ditadbir kehidupan firman Tuhan. Pada musim panas ada terdapat tiada perbezaan di antara pokok-pokok malar hijau dan lain-lain begitu jelas. Tetapi apabila ribut musim ...
Ditambah: 23.11.2011
Display: 164231x

Terbangun di China dan menyebarkan Injil

298_cina.jpg Asia adalah teater terbesar abad kedua puluh. Tidak ada benua lain di dunia tidak menunjukkan banyak tentang gerakan yang paling kuat - politik, sosial, pendidikan, dan spiritual. Pertanyaannya adalah apakah dalam ...
Ditambah: 19.12.2010
Display: 155760x

Maitreya - simulasi klik Yesus Kristus

67_maitreya.jpg Syaitan, sudah cuba untuk meniru dan semakin akan meniru klik Yesus Kristus.Yesus jelas mengatakan detail tentang kedatangan-Nya yang kedua, dan berulang kali memberi amaran bahawa musuh akan cuba untuk meniru klik ...
Ditambah: 12.08.2010
Display: 191418x

Kedatangan Kedua Kristus Yesus

323_druhy_prichod_jezise_krista.jpg Kristus akan datang secara peribadi dan tampak di langit. Datang sebagai Tuhan atas segala tuan dan Raja segala raja. Alkitab datang sebagai kiri dan semua orang akan melihat Dia.Semua orang jelas ...
Ditambah: 25.01.2011
Display: 197034x

Ms.AmazingHope.net - Panggilan untuk Ahad undang-undang di Amerika Syarikat