Ms.AmazingHope.net (Pada halaman rumah) Ms.AmazingHope.net

Nostradamus 2012 - nubuatan palsu

Akhir dari nubuatan Dunia 2012?

192_nostradamus.jpg

Nostradamus 2012 - nubuatan palsu

Ditambah: 25.10.2010
Display: 511010x
Topik: Akhir dari nubuatan Dunia 2012?
PrintTisk

Saya ingin menulis sesuatu tentang ramalan Nostradamus, kerana internet tentang dia banyak perbincangan di antara orang dan bercakap sering. Banyak nubuat menakutkan menakutkan itu, yang lain mengatakan fiksyen itu. Para banyak laman web yang menulis tentang nubuat tentang akhir perang dunia dan marah. Banyak mengasosiasikannya dengan nubuat tentang akhir dunia pada tahun 2012. Saya ingin menjelaskan apa asal ramalan ini dan apakah mereka boleh bertemu sebagai banyak orang berfikir.

Siapa Nostradamus dan nubuatnya adalah apa?

Lahir di Perancis pada 1503 Ia belajar perubatan dan bekerja selama beberapa tahun sebagai doktor. Nostradamus adalah salah satu nabi mistik paling terkenal. Dia meramalkan masa depan, yang banyak di waktu mereka dianggap tukang sihir. Dia tertarik pada bidang astrologi dan okultisme.

Salah satu nubuatan pertama menyangkut kematian Raja Henry II. Menurut ramalan telah meninggal dari luka yang disebabkan oleh tombak. Pada tahun 1559, ketika Henry II. menyertai dalam pertandingan jousting, melawan Scotland adalah menguasai Gabriel Montgomery. Pertempuran pertama berakhir dengan seri. Ketika Henry II. mendakwa pembalasan terhadap dia dan mula lagi, dari Montgomery tombak mematahkan serpihan menembusi matanya ke otak. Raja meninggal karena luka-lukanya.

Beberapa nubuat-nubuat yang mungkin untuk mengisi: Kematian Henry II. dalam duel peribadi. Pelaksanaan Inggeris Raja Charles I, Frank, Perang Dunia Kedua dan jumlah fakta-fakta yang tepat tentang perang. Kematian Lady Diana. Dan banyak yang lain. Aku akan mengeluarkan sebagai nubuatan, anda boleh dengan mudah mencari di Internet.

Sebaliknya, banyak diisi dengan nubuat nubuat Nostradamus menjadi kenyataan.

Apa yang boleh kita harapkan akan Nostradamus?

Menurut banyak, tempoh sekitar 2010, 2012-2015 mempunyai banyak ramalan Nostradamus tentang perang dan marah. Pada tahun-tahun, tampaknya menunggu perang dunia, pencemaran vegetasi, kematian ternakan komersial, penyakit kulit, orang bersembunyi di gunung-gunung dan dunia akan binasa. Semuanya akhirnya berubah menjadi yang baik dan dunia bertahan. Tarikh terakhir yang Nostradamus disebutkan adalah tahun 3797 Setelah tarikh ini tidak ada nubuat lebih lanjut tidak.

Bagaimana kita tahu nabi benar?

Adakah anda tahu cara mengetahui nabi yang benar? Benar nabi tahu bahawa nubuat-Nya benar-benar selesai. Hal ini tidak bisa sedikit penyimpangan, nubuatan harus jelas-jelas dipenuhi.

Semua nubuat-nubuat yang diberikan kepada dunia boleh datang hanya dari dua negara.

nubuat yang benar dari Allah Pencipta kita dan mengisi salah lagi, seratus peratus.

Nubuat palsu berasal dari Iblis, yang melihat masa depan dan cuba untuk meramalkan apa yang terjadi di masa depan. Kemudian pada saat itu cuba untuk memenuhi nubuatan, dan dia tidak selalu berhasil. Oleh kerana itu, pseudo Nabi mempunyai beberapa nubuatan memukau tepat, dan sebaliknya beberapa bahkan terjadi.

Setiap Nabi, kita perlu menyemak saiz ini. Jika seorang nabi Allah yang sejati, tidak ada kemungkinan perbezaan apapun, nubuat harus dipenuhi tanpa penyimpangan sedikitpun.

Kriteria penting yang lain adalah apa yang seseorang itu atau nubuatan mengisytiharkan. Tuhan memberikan nubuatan tentang semua orang yang mentaati-Nya dan hidup soleh dan mengikuti undang-undang-Nya.

Matius 7,15-23 - Waspadalah terhadap nabi-nabi palsu, yang datang pada anda dalam pakaian domba, tetapi dalam hati adalah serigala rakus. Anda akan mengenali mereka dari buah-buahan mereka. Penuaian buah anggur dari duri, mungkin, dan buah ara dari semak duri itu? Jadi setiap pohon yang baik menghasilkan buah yang baik dan pohon yang buruk menghasilkan buah buruk. Sebuah pohon yang baik tidak dapat menghasilkan buah yang jahat, serta pohon yang buruk tidak dapat menghasilkan buah yang baik. Setiap pohon yang tidak menghasilkan buah yang baik akan ditebang dan dibuang ke dalam api.

Dan: kamu akan mengenal mereka dari buah-buahan mereka. Tidak semua orang yang berkata kepada saya, Tuhan, Tuhan 'akan masuk Kerajaan Sorga, tetapi siapa yang melakukan kehendak Bapa-Ku di syurga. Banyak di negara saya hari itu, "telah Tuhan, Tuhan, bukankah kami bernubuat demi nama-Mu? Kami mengusir setan demi nama-Mu? Kami tidak pada keajaiban banyak nama anda? "Dan kemudian mereka jelas mengatakan," Aku tak pernah tahu kau pergilah dari padaku kamu yang melakukan kejahatan!. "

nubuat Nostradam tidak tepat, menurut skala, oleh kerana itu kita tahu di mana kita boleh bergerak ke atas. Kita boleh mengkelaskan mereka ke dalam nubuat-nubuat yang palsu, vyplozena Setan pangeran kegelapan.

Asal-usul dari kejahatan, ada kesempatan untuk bertahan hidup?

Bagi mereka yang tidak tahu siapa syaitan itu dan bagaimana dia mendapatkan kita di bumi ini yang dapat dengan mudah cahaya fakta anda. Iblis atau syaitan, makhluk tidak berbulu dengan tanduk, kuku dan ekor. Alkitab memberitahu kita bahawa Syaitan mempunyai kedudukan tinggi di langit dan mengeluarkan pemberontakan melawan Tuhan dan undang-undang-Nya cinta. Setan adalah malaikat yang bijaksana dan indah, yang memberontak. Dia dipukul dan dilempar ke tanah untuk menunjukkan bagaimana pemerintahannya akan terlihat seperti.

Wahyu Yohanes 12,7-9 - Pertarungan terjadi langit: Michael dan malaikat-malaikatnya berperang melawan naga itu. Dan naga dan malaikat-malaikatnya berperang, tetapi tidak berjaya. Langit ada tempat dijumpai untuk mereka dan naga besar - si ular tua, yang disebut Iblis atau Satan, yang menyesatkan seluruh dunia - digulingkan. Ia dilemparkan ke bumi dan malaikat-malaikatnya diusir dengan dia.

Allah untuk Setan dan malaikat yang jatuh itu, pada saat pemberontakannya untuk menghapuskan. Allah adalah kasih, cinta adalah kebebasan. Allah memberikan setiap makhluk kebebasan sendiri berfikir dan membuat keputusan. Jika Tuhan menyingkirkan syaitan, seluruh alam semesta akan mendengar takut akan Allah dan tidak mencintai. Inilah sebabnya mengapa Allah meninggalkan Setan hidup dan melemparkannya ke negara kita sepenuhnya dinyatakan dan menunjukkan semua orang apa yang boleh dilakukannya.

Setan dalam jenayah-Nya membawa manusia pertama Adam dan Hawa untuk berdosa. Adam dan Hawa bebas dan sukarela boleh memilih. Iblis menipu dan dipimpin ke dalam dosa. Dosa adalah pelanggaran undang-undang Allah, dosa, kita bergerak menjauh dari kematian penciptanya dan gagal.

Allah menyelamatkan kita tapi begitu banyak cinta, kita adalah ciptaan-Nya, anak-anaknya. Apakah rencana kami keselamatan. Dia dikorbankan untuk kita hal yang paling berharga, hanya anaknya Yesus Kristus. Tuhan Semesta turun ke bumi kita dalam tubuh manusia kepada kita melalui darah-Nya bahawa Ia mencurahkan ditebus di kayu salib. Dia menderita, dihina dan diseksa sampai mati untuk dosa-dosa kita. Dia menderita untuk ini dalam apa yang kita harus menderita saya.

Iman kepada Yesus Kristus kita dapat memperoleh hidup yang kekal, untuk kembali ke rumah dan menjalani kehidupan kekal, tanpa rasa sakit dan kematian.

Mengapa nabi palsu dan nubuat?

Selama hidupnya Yesus telah memberi kita banyak tanda akhir dunia. Alkitab memberitahu kita bahawa pada akhir sejarah dunia kita, keadaan masyarakat kita dalam keadaan sangat miskin. Bangunlah mesias palsu dan nabi-nabi palsu yang akan menyesatkan dan cuba untuk merayu dunia.

Matius 24,23-28 - Jika anda jika seseorang mengatakan, Sesungguhnya, Mesias ada di sini! "Atau, 'Ini dia!" Kepercayaan. Bangunlah mesias palsu dan nabi palsu, dan akan melakukan tanda-tanda dan mujizat yang besar, sehingga untuk menipu (jika mungkin) bahkan umat pilihan. Lihatlah, Aku telah mengatakan kepada anda terlebih dahulu. Berkata kepada kamu: Lihat, ada di padang pasir! "Pergi tidak keluar: atau," Sesungguhnya, ia adalah tempat rahsia, 'Jangan.

Asal usul nabi palsu Iblis, yang cuba untuk mengelirukan dan menipu kita semua. Apa yang mencapai? Alkitab memberitahu kita apa dunia akan menunggu Tuhan Yesus Kristus datang ke dunia ini. Syaitan akan cuba untuk meniru Kristus datang dan merayu begitu banyak.

2 Tesalonika 2,3-12 - Jangan biarkan orang menipu dengan cara apapun. Sampai hari itu tiba, ada harus berpaling dari Allah. Mereka harus mencari jahat dan terkutuk, yang menentang dan meninggikan diri di atas segala yang apa yang dikatakannya dan apa yang Tuhan yang disembah. Tenangkan bahkan di bait Allah dan akan mengeluarkan Tuhan! Apakah kamu tidak ingat bagaimana saya katakan ketika saya masih dengan anda? Kau tahu apa yang menghalang dia belum - mungkin sebenarnya berlaku sampai saat itu.

Rahsia jenayah ini, tetapi bekerja, hanya menunggu untuk itu menghilang kendala tersebut. Ketika ia mendapati bahawa orang jahat, Tuhan Yesus akan membunuhnya dengan nafas mulut-Nya, menghancurkan kecerahan itu datang. Munculnya orang fasik akan menjadi aktiviti Setan, semua kuasa palsu, keajaiban dan mukjizat. Dengan semua kebodohan ini adalah untuk menipu orang-orang yang menuju bencana, kerana ia tidak mengasihi kebenaran yang dapat menyelamatkan. Oleh kerana itu, isu ke khayalan Allah untuk percaya kebohongan. Jadi mereka dihukum semua orang yang percaya kebenaran tetapi kesenangan dalam penghujatan.

Menurut Alkitab, kita tahu bahawa Syaitan mungkin rayuan besar terakhir yang harus dilakukan pada waktu tertentu. Apabila Tuhan mengizinkan itu, sepenuhnya akan mengekspresikan kemarahan tersebut. Namun, untuk membuat acara ini, bahawa dunia harus mempersiapkan terlebih dahulu.

Siapkan dunia dengan nubuat palsu, yang menunjuk pada akhir kedatangan Maitreya Kristus dari bencana dunia, dan perang. Hal ini mendorong orang untuk menyempitkan rasa takut dan kebimbangan.

Hari ini adalah peningkatan minat yang besar dalam nubuatan, dan banyak daripada mereka keluar permukaan. Semua nubuatan ini entah diramal atau berperingkat terdistorsi dunia, mendedahkan beberapa cara dalam 2012 dan kejadian di sekitarnya. Mereka menunjuk bencana perang dan peralihan selepas hari-hari kemakmuran, usia Aquarius.

Kami mempunyai Maya tua, yang dikhotbahkan di 21 Disember, 2012 peralihan menuju era baru Aquarius. Akhir dunia saat ini yang kita kenal. Peralihan ke rohani, menyukai hal-hal dan keseimbangan dunia.

Kami mempunyai ramalan Nostradamus, menurut banyak orang, sejak November 2010, perang dan kesengsaraan di dunia ini. Kemudian semuanya ternyata baik.

Ada banyak nubuatan serupa yang lain nubuatan palsu ... Tukang ramal, Baba Vanga, nubuat St Maleakhi tentang paus terakhir, buku kenabian China I Ching dan banyak lagi.

Seperti yang dicanangkan oleh New Age Movement? Peralihan ke usia Aquarius, peralihan ke arah cinta dan keadilan. Ia cuba untuk menggabungkan arus pelbagai agama dan falsafah. Munculnya Guru Dunia.

Yang disebut Maitreya Kristus, yang menurut Benyamin Cream, akan akan mendedahkan ke seluruh dunia. Hal ini sudah mengatakan ada tanda-tanda yang besar dalam bentuk bintang dan isyarat cahaya. tanda tersebut harus memberitahu kedatangan awal Maitreya Kristus. Benjamin Cream selama 40 tahun, mengumumkan peralihan ke era baru Aquarius, penuh damai dan tenang. Orang tidak akan material dibentuk, semua kelimpahan dan kemakmuran. Seluruh dunia nampaknya sedang menunggu guru, seorang guru kebijaksanaan, yang diharapkan oleh semua agama di bawah nama yang berbeza. Maitreya adalah Kristus bagi orang Kristian, untuk muslim Imam Mahdi, Krishna bagi umat Hindu itu, Mesias orang Yahudi dan umat Buddha Buddha Maitreya. Dikatakan seorang guru untuk semua dunia, agama atau tidak, seorang guru dalam erti yang luas.

Katolik mempunyai nubuat mereka sendiri tentang paus terkini. Anda akan kagum pada Benedict XVI kedua dari belakang yang akan menjadi yang terakhir?

peristiwa Dunia panggilan untuk sebuah tatanan dunia baru. Menyatukan seluruh dunia dan membina ketertiban.

Semua arah panggilan untuk penyatuan, pembentukan orde baru, peralihan ke zaman baru, peralihan kepada kehidupan rohani dan kesejahteraan. Ini dapat membuktikan hanya mampu mempesona dunia.

Setan mengetahui bahawa ia telah sedikit masa dan pasti akan memimpin terkini, yang akan dikeluarkan untuk Kristus. Ini akan berusaha untuk membawa penipuan besar di seluruh dunia. Ketika ia akan dibenarkan, terserah kepada Allah, pencipta kita dan dia membolehkan.

Hanya ingin menunjukkan bahawa semuanya telah sempurna disiapkan untuk Setan. Tidak ada perubahan tahun 2012 sampai dengan kekayaan dan cinta, tidak sesuai dengan nubuatan Alkitab.

Saya tidak mengatakan bahawa penipuan ini akan saat ini, tetapi jika sesuatu akan terjadi sekitar tahun 2012, bisa jadi bahawa penipuan terkini Setan dan dusta.

Apa yang sebenarnya akan kelihatan seperti kedatangan Tuhan Yesus Kristus?

Sekarang kita tahu, sebelum ada nyata kedatangan Tuhan Yesus Kristus, Setan akan cuba untuk meniru pendekatannya. Munculnya Penyelamat kita adalah sesuatu yang nyata. Setiap mata akan melihat dia, mendengar dia setiap telinga.

Matius 24,27 - Munculnya Anak Manusia datang seperti petir - cahaya langit dari timur ke barat.

Matius 24,30-31 - maka langit tampak tanda Anak Manusia, dan kemudian akan semua bangsa di bumi akan meratap dan melihat Anak Manusia datang di atas awan di langit dengan segala kekuasaan dan kemuliaan-Nya. Dan dia akan menghantar malaikat-Nya dengan trompet keras, dan mereka akan berkumpul bersama-sama umat pilihan-Nya dari keempat-empat mata angin, dari satu hujung langit yang lain.

Markus 13.26 - kemudian melihat Anak Manusia datang dalam awan dengan kuasa besar dan kemuliaan.

Lukas 17,24 - seolah-olah kilat menyala negara dari satu hujung langit yang lain, demikian juga Anak Manusia pada zamannya.

1 Tesalonika 4,16-18 - anda akan mendengar perintah meriah, suara dari penghulu malaikat dan trump Allah, Tuhan sendiri akan turun dari syurga dan pertama kali mati dalam Kristus akan bangkit. Kita hidup bersama-sama dengan mereka terjebak dalam awan menyongsong Tuhan, maka kita akan dengan Tuhan selamanya. Mendorong satu sama lain dengan kata-kata.

Wahyu 1,7 - Lihatlah, ia datang dengan awan dan setiap mata akan melihat dia, bahkan mereka yang menusuknya. Semua bangsa di bumi untuk menangis. Ya, benar.


Berkaitan artikel dari media - Akhir dari nubuatan Dunia 2012?

New Age - yang Maitrea Mesias di dalam nubuatan

281_jezis_vs_lucifer_2.jpg New Age Movement dalam beberapa tahun terakhir lebih, tumbuh secara berperingkat dan tak terasa, dan masuk ke semua bidang kehidupan kita. Gerakan ini akan tumbuh diam-diam, tetapi sejak tahun 1984, ketika ...
Ditambah: 30.11.2010
Display: 186969x

Akhir Dunia pada bulan Disember 2012, ketibaan Dajjal, apa tentang Alkitab?

600_konec_sveta_2012.jpg Menghampiri tarikh banyak yang dijangkakan, tarikh yang bergerak akhir-akhir ini semua media. Kita pergi ke soalan mel berbeza mengenai data ini. Tarikh December 21, 2012, yang kalendar Maya berakhir. Adakah akhir ...
Ditambah: 09.12.2012
Display: 230188x

Video - Acara terkini, akhir dunia sesuai dengan nubuatan Alkitab

80_the_final_events_of_bible_prophecy.jpg Doug Batchelor - The Acara Final Nubuatan AlkitabLihatlah dokumen ini, yang Doug Batchelor menyajikan peristiwa yang akan mendahului akhir dunia. Acara ini sesuai dengan nubuat Alkitab. ...
Ditambah: 03.09.2010
Display: 341851x

Akhir, 2012 Dunia Maya dan kalendar mereka?

74_mayan-calander.jpg Untuk menamatkan bencana dunia tahun 2012? Atau akan peralihan ke kali baru masyarakat, spiritual berasaskan? Adakah fakta-fakta ini benar atau rekaan, penipuan dan kebohongan?Tarikh mendekat, dari yang banyak orang menganggap merinding. ...
Ditambah: 14.01.2011
Display: 383583x

Kita boleh menentukan tarikh akhir dunia dan kedatangan Isa Al-Masih?

489_may-21-2011-doomsday-or-judgement-day.jpg Baru-baru ini sentiasa berkembang bilangan orang-orang yang sedar bahawa kedatangan Yesus Kristus Penebus kami sangat dekat. Orang berfikir, mengkaji nubuatan dan cuba membezakan tanda-tanda yang berbeza, sama ada alkitabiah atau bukan ...
Ditambah: 09.10.2011
Display: 262469x

Ms.AmazingHope.net - Nostradamus 2012 - nubuatan palsu