Ms.AmazingHope.net (Pada halaman rumah) Ms.AmazingHope.net

New Age - yang Maitrea Mesias di dalam nubuatan

Para nabi dari Alkitab dan hari ini

281_jezis_vs_lucifer_2.jpg

New Age - yang Maitrea Mesias di dalam nubuatan

Ditambah: 30.11.2010
Display: 186969x
Topik: Para nabi dari Alkitab dan hari ini
PrintTisk

New Age Movement dalam beberapa tahun terakhir lebih, tumbuh secara berperingkat dan tak terasa, dan masuk ke semua bidang kehidupan kita. Gerakan ini akan tumbuh diam-diam, tetapi sejak tahun 1984, ketika dia diperintahkan untuk menerbitkan dan menyebar sejauh mungkin boleh dilihat di mana-mana. Ini menyambung semua agama Timur dengan spiritisme, yang sudah masuk ke Kristian.

Mereka mempunyai satu tujuan - pembentukan suatu tatanan dunia baru yang akan dipulihkan melalui Penyatuan total berfikir dan kemudian oleh co. Dasar sistem ini adalah kepercayaan dalam beberapa jenis "kerajaan dalam" atas planet kita, dilaksanakan melalui hirarki makhluk spiritual atau master kebijaksanaan, yang sebenarnya makhluk syaitan.

Semua kebijaksanaan, rencana dan taktik yang diambil gerakan New Age spiritualisme. Para pemimpinnya tidak membuat rahsia dari fakta bahawa ia menarik dari makhluk syaitan dan pemimpin mereka adalah Lucifer sendiri. Sendiri adalah pengasas spiritualisme dan media membuat jelas bahawa laman mereka yang diterangi dengan cahaya Lucifer.

Mereka masuk ke bawah sedar kita dan kesedaran yang semakin dipromosikan oleh teknik relaksasi Timur, meditasi, yoga, rawatan hipnosis alternatif. Kebanyakan orang dipengaruhi oleh gelombang apa yang disebut 'fantasi, "yang ditawarkan dalam filem, kaset audio, buku, mainan dan permainan sosial, di mana pun itu terjadi supranatural, alien dan makhluk syaitan, atau hanya peri dan apa yang disebut alam juga makhluk,. lingkaran tanaman UFO, dan segala sesuatu yang misteri berasal dari Lucifer.

Yang paling kuat cara mempengaruhi rakyat jelata, tentu saja, muzik. Bahkan Alice Bailey, spiritualisme dipimpin memberi arahan untuk "Terapi Muzik" yang merupakan sebahagian daripada latihan orang. Muncul di rakaman dengan "muzik bola".

Dalam Kristian, mereka lagi fenomena spiritualistik Perawan Maria, menangis patung, salib dan banyak keajaiban yang kelihatan seperti nyata, termasuk penyembuhan penyakit. Setan memiliki kuasa yang besar dan boleh melakukan keajaiban yang orang tidak dapat memahami Yesus memperingatkan kita, dan dia memberi amaran.

Semua ini mengarah pada sasaran tunggal.

Menghubungkan dunia untuk datang ke era baru apa yang disebut negara kita, dimana semua orang bahagia dan harmoni dengan alam, dan akhirnya bisa datang mesias Maitreya, yang sudah tinggal di sini dan menunggu untuk mempersiapkan umat manusia.

Pada bulan Jun 1988, salah satu pengikut Maitreya menyatakan bahawa tanda kehadiran-Nya di dunia akan tumbuh. "Aku akan membanjiri dunia dengan kejadian seperti bahawa fikiran manusia adalah difahami." Menangis dan berdarah patung, salib dan penyembuhan sumber cahaya, mesej bertulis pada biji buah-buahan dan sayur-sayuran, patung-patung gangsa dan batu minum susu, peningkatan jumlah penampakan UFO, lingkaran tanaman, fenomena bercahaya di langit. Melalui fenomena user semakin meningkat tentang mana media telah seluruh dunia, telah Maitrea menyentuh hati berjuta-juta orang dan mempersiapkannya untuk paparan awal awam.

Alkitab Prophecy JELAS memberi amaran terhadap imitasi COMING TRUE Mesias - Yesus Kristus

Kerajaan Baru, dan memang Mesias datang, Yesus Kristus, kematian-Nya, menyelamatkan kita semua datang dalam kemuliaan syurga dengan malaikat di syurga, dan setiap mata akan melihat dia untuk seluruh negeri. Sebelum itu tidak terjadi, iblis tua, Lucifer, melakukan imitasi dan menggoda seluruh dunia. Alkitab jelas mengatakan bahawa sebelum Yesus datang demi satu telah datang yang terkutuk, dan mengangkat masalah ini kepada Allah.

2 Korintus 11,14 - dan tidak usah mengherankan, sebab Iblis pun menyamar sebagai malaikat terang!

2 Tesalonika 2,3-12 - Jangan biarkan orang menipu dengan cara apapun. Sampai hari itu tiba, ada harus berpaling dari Allah. Mereka harus mencari jahat dan terkutuk, yang menentang dan meninggikan diri di atas segala yang apa yang dikatakannya dan apa yang Tuhan yang disembah. Tenangkan bahkan di bait Allah dan akan mengeluarkan Tuhan! Apakah kamu tidak ingat bagaimana saya katakan ketika saya masih dengan anda? Kau tahu apa yang menghalang dia belum - mungkin sebenarnya berlaku sampai saat itu.

Rahsia jenayah ini, tetapi bekerja, hanya menunggu untuk itu menghilang kendala tersebut. Ketika ia mendapati bahawa orang jahat, Tuhan Yesus akan membunuhnya dengan nafas mulut-Nya, menghancurkan kecerahan itu datang. Munculnya orang fasik akan menjadi aktiviti Setan, semua kuasa palsu, keajaiban dan mukjizat. Dengan semua kebodohan ini adalah untuk menipu orang-orang yang menuju bencana, kerana ia tidak mengasihi kebenaran yang dapat menyelamatkan. Oleh kerana itu, isu ke khayalan Allah untuk percaya kebohongan. Jadi mereka dihukum semua orang yang percaya kebenaran tetapi kesenangan dalam penghujatan.

1 Timotius 4.1 - Roh jelas mengatakan bahawa dalam beberapa kali, beberapa orang meninggalkan iman untuk mengikuti roh mengembara dan ajaran syaitan.

Matius 24,4-5 - Yesus menjawab mereka: "Hati-hati bahawa tidak ada seorangpun menyesatkan kamu Banyak orang akan datang dengan nama-Ku dan berkata," Akulah Mesias 'dan mereka akan menyesatkan banyak orang ..

Matius 24,11 - Banyak nabi palsu akan muncul dan menyesatkan banyak orang.

Matius 24,23-25 - Jika anda jika seseorang mengatakan, Sesungguhnya, Mesias ada di sini! "Atau, 'Ini dia!" Kepercayaan. Bangunlah mesias palsu dan nabi palsu, dan akan melakukan tanda-tanda dan mujizat yang besar, sehingga untuk menipu (jika mungkin) bahkan umat pilihan. Lihatlah, Aku telah mengatakan kepada anda terlebih dahulu.

Wahyu Yohanes 12.12 - tetapi celakalah bagi mereka yang hidup di darat dan di laut, kerana Iblis telah turun kepadamu, dalam geramnya yang dahsyat, karena ia tahu waktunya sudah singkat.

Matius 24,26-27 - berkata kepada kamu: Lihat, ada di padang pasir! "Pergi tidak keluar: atau," Sesungguhnya, ia adalah tempat rahsia, 'Jangan Munculnya Anak Manusia datang seperti petir - menerangi langit dari timur ke barat ..

Wahyu Yohanes 13,16-17 - Semua budak kecil dan besar, kaya dan miskin, percuma dan membolehkan memasang tanda di tangan kanan atau dahi sehingga tak seorang pun boleh membeli atau menjual, tidak jika itu bererti - atau nama-nama binatang jumlah namanya.

Wahyu Yohanes 13,13 - dia melakukan keajaiban yang besar, bahkan telah melihat laki-laki turun api dari langit ke bumi.

Ulangan 18, 10-13 - Apakah boleh ditemui di antara kamu yang akan putra atau putri anda api dibuat! Demikian juga, Pelihat tidak, peramal, pesulap peramal,, ular, roh lelong, psikis atau yang berunding orang mati. Setiap orang yang melakukan hal semacam itu memuakkan bagi Tuhan!

Markus 13,14-23 - "Ketika anda melihat ONU, sebuah kemarahan mengejutkan" seperti, di mana ia tidak akan (membiarkan pembaca memahami), dan biarkan mereka yang di Yudea haruslah melarikan diri ke pergunungan. Siapa yang akan di atap, baik kehilangan rumah untuk mengambil apa pun. Siapa yang di lapangan, baik atau tidak kembali untuk mantle. Alas, dalam hari untuk hamil atau menyusui. Berdoalah bahawa itu bukan di musim sejuk. Hari-hari itu adalah hari-hari masalah adalah apa yang kali ini sejak awal makhluk Allah dan mereka tidak akan pernah. Jika Tuhan memendekkan hari-hari, boleh diselamatkan tidak ada satu. Kerana memilih, bagaimanapun, waktunya singkat. Jika kemudian seseorang berkata, Sesungguhnya, Mesias ada di sini! "Atau, Lihat, di sana!" Kepercayaan. Bangunlah mesias palsu dan nabi-nabi palsu, dan akan melakukan tanda dan mujizat, untuk merayu (jika mungkin) bahkan umat pilihan. Hati-hati kemudian. Semua yang saya katakan dahulu. "

Tuhan memberi JUGA Prakiraan KIRIM WAKTU TERAKHIR - Ellen Gould White (tahun 1827-1915)

Dunia pada awal abad kesembilan belas mula membawa mesej Allah adalah dunia lelaki. pemanggilan kenabian nya itu terkena pemeriksaan kritis. Apakah kriteria Alkitab dan kurnia kenabiannya digunakan selama lebih dari tujuh tahun. Sejak 1844, ketika dia berumur tujuh belas sampai kematiannya pada tahun 1915, lebih daripada dua ribu visi. tulisan-tulisan Ellen White tidak menggantikan Alkitab tidak boleh disamakan dengan Alkitab. Hanya Alkitab adalah saiz yang unik, yang harus diperhatikan tulisannya dan kesusasteraan lain, yang harus dipatuhi.

Ellen White sendiri percaya dan mengajarkan bahawa Alkitab adalah norma tertinggi bagi gereja. Dalam buku pertamanya diterbitkan pada tahun 1851, menulis: .. "Saya cadangkan anda, pembaca yang budiman, Alkitab - Firman Allah sebagai aturan anda iman dan kehidupan Kata ini akan dinilai Pandangan ini tidak pernah berubah Ellen White mengakui bahawa nya. misi untuk memimpin orang-orang kembali ke Alkitab "Hanya sedikit rawatan dengan Alkitab, katanya, kerana". Tuhan telah memberikan cahaya yang lebih rendah, yang menyebabkan orang cahaya yang lebih besar.

HANYA BEBERAPA Prakiraan ITS

"Sejarah dunia adalah mendekati akhir dan syaitan bekerja seperti sebelumnya. Ia cuba untuk bertindak sebagai pemimpin dunia Kristian. Dengan semangat mengagumkan diadakan mukjizat palsu Iblis. Diperkenalkan sebagai singa mengaum mencari melewati sekitar dan orang yang dapat ditelannya. Dia plot ingin untuk menarik seluruh dunia bersembunyi racun Its dengan kedok Kristian .. Ciri-ciri kuasa yang dituntut oleh orang Kristian dan saya sendiri akan diterbitkan untuk Kristus "(Naskah Siaran 8 346).

"Setan memiliki kekuatan untuk menunjukkan orang bentuk mereka berangkat teman Penipuan yang sempurna -. Penampilan mereka, kata-kata, suara - meniru segala sesuatu yang presisi yang luar biasa Banyak orang yang berhadapan dengan roh-roh jahat yang mereka muncul dalam bentuk keluarga meninggal atau. rakan-rakan dan akan memberi khayalan mengucapkan ini pengunjung akan bergantung pada perasaan kita dan melakukan keajaiban untuk membuktikan klaimnya .. "(The Great Kontroversi Antara Kristus dan Setan 552560)

"Musuh sedang mempersiapkan untuk membawa dunia sebuah keajaiban utama bekerja terkini Facebook. Ditampilkan sebagai malaikat terang, meniru Yesus Kristus sendiri." (2 Dipilih Pijat, 1894)

"Tindakan tertinggi drama besar penipuan adalah imitasi Setan Yesus Kristus. Gereja lama berpendapat bahawa kedatangan diharapkan penyelamat, sebagai pemenuhan harapan-harapan mereka musuh Allah. Nampaknya meniru kedatangan Kristus. Di berbagai bahagian penduduk dunia, Setan . muncul sebagai makhluk yang mulia kecantikan yang mempesona, menyerupai Anak Allah, seperti yang dijelaskan oleh Yohanes (Wahyu 1, 13-15) kemasyhuran, yang akan mengelilinginya, melebihi apa pun melihat mata manusia anda akan mendengar teriakan kemenangan:. Kristus datang!

Orang-orang akan jatuh di hadapan-Nya hormat ke bumi, ia mengangkat tangannya dan akan memberkati mereka, sebagaimana Kristus memberkati murid-Nya ketika ia hidup di bumi. Suaranya lembut dan menawan, namun merdu. Harap suara mengulangi beberapa kebenaran yang pernah memberi Penyelamat. Ini akan menyembuhkan penyakit manusia, maka orang akan mengatakan, bahawa diubah pada Sabtu dan Ahad akan ada perintah, itu hari suci, yang diberkati. "(Kontroversi Besar Antara Kristus dan Setan 624, 1911)

"Orang-orang di bawah pengaruh roh-roh jahat akan bekerja mukjizat. Hal ini menyebabkan orang jatuh sakit, adalah kutukan, maka mereka dapat menyembuhkan. Kemudian mereka mendorong orang lain untuk bercerita tentang orang sakit secara ajaib disembuhkan Setan menggunakan teknik ini setiap saat .. "(2 Pijat Dipilih 53, 1903)

"Syaitan akan datang ke tempat itu adalah mungkin, bahkan merayu bahkan memilih Ini akan membuat kehendak Kristus dan sebagai seorang mubaligh besar -.. Doktor Di depan orang dibiarkan jatuh dari langit api hanya untuk membuktikan bahawa dia adalah Allah "(Jabatan Kesihatan).

"Beberapa dari mereka yang sembuh, dengan menggunakan kekuatan ini sebagai alasan untuk mengabaikan hukum Allah dan terus dalam ketidaktaatan. Walaupun mereka mempunyai kekuatan tak terbatas, itu tidak bermakna bahawa kekuatan ini berasal dari Allah Di sisi lain, ini kekuatan ajaib. berasal dari penipu besar - Iblis "(2 Dipilih Urut 50,51,1885).

"Pada waktu itu, ANTIKRISTUS terungkap sebagai Kristus yang benar, dan Tuhan akan bertindak di dunia ini dinyatakan tidak berlaku. Pemberontakan menentang hukum Allah mencapai kemuncaknya. Pemimpin nyata dari pemberontakan ini, Setan ditransformasikan ke malaikat terang Orang-orang akan. ditipu dan menyembah dia sebagai Tuhan Setelah itu, tekan. Yang Mahakuasa, dan mengucapkan kalimat di atas gereja-gereja murtad, yang ditetapkan dalam penyembahan syaitan ... Oleh kerana itu, mereka jatuh dalam satu hari malapetaka dan kematian dan kesedihan dan kelaparan, dan akan dihancurkan oleh api. Untuk perkasa adalah Tuhan Allah, yang menghakimi dia, "(Wahyu Yohanes 18,8) (Kesaksian untuk Menteri dan Injil Pekerja 62,1893).


Dimana selanjutnya? - Berkaitan dengan topik ini

Salah Age Mesias Baru dan Maitrea

280_jezis_vs_lucifer_1.jpg "New Age" dengan kata-kata ini, sejak tahun 1984 semakin ditemui di semua akhbar dan program berita. Kemanusiaan merindukan, kerana ini tidak lagi di bumi dengan kami terkini. Sesuatu harus terjadi. Alkitab ...
Ditambah: 26.11.2010
Display: 203950x

Berkaitan artikel dari media - Para nabi dari Alkitab dan hari ini

Yesus dibangkitkan dari kematian - enam alasan untuk mengesahkan hal ini

287_nas_veleknez_jezis_kristus.jpg Yesus dari Nazareth disalibkan, dikuburkan, dan tiga hari kemudian bangkit dari kematian. Tidak ada agama lain tidak mendakwa bahawa pengasasnya dibangkitkan. Dalam Kristian adalah unik. Setiap hujah untuk kesahihan dari kekristenan ...
Ditambah: 08.12.2010
Display: 327668x

Nubuat - New York 9 / 11 - WTC runtuh - September 11, 2001

288_dvojcata_wtc_utok_september_archiv.jpg Bacalah nubuat menarik. Ellen White melihat dalam visi mereka tentang apa yang terjadi di New York 11 September 2001 Bagi kami, kejadian ini masih menunggu di masa depan? Hati-hati membaca dan ...
Ditambah: 09.12.2010
Display: 272438x

Roh Nubuat - Ellen Gould White

161_ellen_gould_white.jpg Kurnia nubuat diwujudkan dalam perkhidmatan Ellen G. White, yang merupakan salah satu pengasas Gereja Advent Hari Ketujuh. Dewan menerima mengilhami umat Allah dalam beberapa waktu terakhir. Dunia pada awal abad kesembilan ...
Ditambah: 05.10.2010
Display: 315251x

Pendirian Adventismu, EG White - Daniel Nubuat 8, 9, Bab

299_egw-vision-with-bible2.jpg Dari hari Adam dan Hawa meninggalkan pintu gerbang, menangis, Taman Eden, Allah mengharapkan orang-orang dari Tuhan, yang memecah kekuatan Lucifer dan mengembalikan syurga duniawi hilang dan jatuh ke dalam dosa. Kedatangan ...
Ditambah: 25.12.2010
Display: 177327x

Panggilan untuk umat Allah - mempelajari tulisan suci kenabian

419_studujte_prorocka_pisma.jpg Wahyu 1:1-3 - Wahyu Yesus Kristus, yang Allah telah diamanahkan kepadanya untuk menunjukkan hamba-hambanya apa yang harus segera terjadi. Dia menunjukkan itu oleh malaikat, ia menghantar hambanya kepada Yohanes dan ia ...
Ditambah: 04.05.2011
Display: 174916x

Ms.AmazingHope.net - New Age - yang Maitrea Mesias di dalam nubuatan