Ms.AmazingHope.net (Pada halaman rumah) Ms.AmazingHope.net

Menjelang kedatangan Yesus Kristus, siap-siap!

Tanda kali ganda, yang kedua kedatangan Yesus Kristus

402_druhy_prichod_jezise_krista_2.jpg

Menjelang kedatangan Yesus Kristus, siap-siap!

Ditambah: 25.03.2011
Display: 262862x
Topik: Tanda kali ganda, yang kedua kedatangan Yesus Kristus
PrintTisk

Banyak orang tentu melihat bahawa dengan planet kita adalah sesuatu yang salah. Dalam semua kita mendengar laporan media tentang bencana alam. Besar gempa bumi, banjir, gunung berapi, kebakaran, salji, badai dan tornado adalah kejadian sehari-hari. Di mana-mana kita mendengar deru perang, rusuhan berdarah dan mogok. Orang tidak lagi merasa terlalu lambat, yang adalah apa yang semua terjadi di dunia.

Salah besar sepotong pembakaran baik Rusia dan China dan negara-negara Asia yang lain di bawah air. Soptí gunung berapi di Iceland, Amerika Selatan, saiz gempa bumi, banjir dan tanah longsor. Australia tiba-tiba mendapati dirinya di bawah air dan di New Zealand, gempa bumi yang kuat. Lain gempa bumi, banjir dan tanah runtuh di Amerika Selatan, China dan gempa bumi raksasa di Jepun. Kematian besar burung dan ikan di seluruh dunia. Dunia ini penuh dengan perang melawan keganasan tidak masuk akal, negara-negara Arab bergerak rusuhan perkadaran raksasa. Mati setiap hari dari kelaparan dan penyakit yang menghancurkan orang tak terhitung banyaknya. Ini hanya pilihan kecil dari apa yang boleh mereka dapati di media selama beberapa bulan terakhir.

Juga, anda telah pasti memperhatikan bahawa peningkatan besar dalam menunjukkan wahyu ghaib spiritistic bagaimana di dunia dan di gereja-gereja. Peningkatan jumlah penampakan UFO di atas kota-kota besar di negara yang berbeza. Anda mungkin telah melihat fenomena yang dijelaskan di langit dalam bentuk spiral dan tanda-tanda cahaya untuk mencegah wahyu yang Maitrea mesias palsu. Banyak orang mendapat kemampuan dijelaskan seperti terbang, atau penyembuhan dari kejauhan.

Yesus berkata kepada murid-muridnya secara detail bagaimana tanda hanya akan sebelum kedua datang. Semua murid dan kita telah melihat mesej ini untuk akhir sejarah dunia membaca Alkitab.

Matius 24,4-8 - Yesus menjawab mereka: "Hati-hati bahawa tidak ada seorangpun menyesatkan kamu Banyak orang akan datang dengan nama-Ku dan berkata," Akulah Mesias 'dan mereka akan menyesatkan banyak Apabila anda mendengar suara perang dan .. laporan perang, kelihatan anda tidak perlu bimbang Itu harus datang,. tapi masih belum akan berakhir. Bangsa akan bangkit melawan bangsa, dan kerajaan melawan kerajaan, dan berehat di berbagai tempat kelaparan dan gempa bumi. Semua ini hanya awal kelahiran nyeri.

Lukas 21,9-11 - Apabila anda mendengar tentang perang dan rusuhan, jangan panik. Hal ini harus dilakukan, tapi itu bukan akhir. "Kemudian dia berkata kepada mereka:" Bangsa akan bangkit melawan bangsa, dan kerajaan melawan kerajaan. Mereka akan gempa bumi besar di berbagai tempat akan ada kelaparan dan sampar dan kengerian datang dan tanda-tanda yang besar dari Syurga.

Apa yang berlaku di seluruh dunia adalah tidak normal dan tidak selalu dalam skala besar seperti itu. Hanya membaca beberapa statistik tersebut dan mendapati bahawa bencana alam meningkat tajam ke atas. Sekitar, rusuhan kelaparan dunia, dan penyakit. Dunia ini kelebihan penduduk, gila dan terperangkap dalam rasa sakit.

Apa yang berlaku di seluruh penjuru dunia, adalah awal dari sakit kelahiran sebagaimana dinyatakan di dalam Matius pada bab 24.

Banyak orang beragama dengan siapa aku datang ke dalam kenalan dengan mengatakan bahawa awal kedatangan Yesus Kristus percaya bapa mereka, datuk atau besar datuk. Panik dari setiap bencana alam dan mengharapkan sebuah awal untuk akhir dunia. Tahun berlalu dan dunia masih sama, Yesus di mana sahaja. Tidak ada alasan untuk panik mengatakan, Yesus akan datang, tetapi tidak perhatian kami.

Hanya sedikit berfikir tentang apa yang diperlukan untuk hidup iman kita? Kami berharap akan kedatangan Tuhan kita Yesus Kristus. Bahkan murid-murid pertama percaya bahawa Yesus Kristus akan kembali dalam hidup mereka. Relakanlah hatimu dan menyebarkan Injil ke seluruh dunia. Jadi nenek moyang kita dan iman bersemangat mereka masih hidup dan jujur. Mereka adalah pemburu orang untuk Kristus, menyebarkan Injil dengan cepat.

Hari ini, Yesus tidak pernah diharapkan setiap orang untuk tertawa, iaitu Isa dunia masih sama dan akan terus. Mereka mengatakan keamanan dan keselamatan, tidak ada yang terjadi, bencana alam dan rusuhan selalu berada. Setiap orang hanya tertarik pada pekerjaan mereka, hobi mereka, kesenangan, dari penampilan mereka. Berhemat telah menguap kerakusan bersenang-senang dan kepuasan. Kami tidak tertarik pada sesama manusia, aku malu iman saya, berkhutbah kepada harapan dunia dalam Yesus, hanya sekali seminggu kita pergi ke stereotaip Majlis. Gereja-gereja berubah menjadi sebuah kelab mana orang pergi untuk berbual dengan rakan-rakan-rakan, menetapkan kesepakatan dan sering melihat ke teater, yang tentu saja kita.

Alkitab memberitahu kita bahawa pada hari-hari terakhir pengejek akan datang. Persis bagaimana ada tertulis salah, iman nenek moyang kita dan kita disejukkan dengan mengejek dan hati kita sejuk. Kami pikir kami telah menang, dan percaya itu sudah cukup untuk keselamatan.

2 Petrus 3,3-4 - Pertama, tahu bahawa pada hari-hari terakhir akan datang pengejek rendah budi melakukan selera mereka sendiri, dengan mengatakan: "Apa janji tentang kedatanganNya, The ayah sudah meninggal dan segala sesuatu tetap seperti yang dari? awal penciptaan! "

1 Tesalonika 5,1-3 - Masa dan hari-hari anda tidak perlu menulis apa pun, saudara-saudaraku. Kamu sendiri tahu benar, bahawa hari Tuhan akan datang seperti pencuri pada malam. Ketika orang-orang akan berkata: "Damai Keselamatan" tiba-tiba terkejut dengan kebingungan, seperti ketika mereka datang atas rasa sakit hamil, dan tidak akan bocor.

Nuh masuk bahtera dari 120 tahun, dengan alasan bahawa dunia akan datang dalam bentuk bencana banjir. Semua orang tertawa padanya dan membawanya untuk bodoh dan peminat. Sedikit iman mereka mencemuh dan masih hidup. Seperti pada zaman Nuh itu, bahkan sekarang. Kami tidak percaya bahawa Yesus akan datang segera, dan putus asa mengejek satu sama lain. Revel hanya hobi mereka, kita hanya diri kita sendiri.

Lukas 17,26-30 - Pada zaman Nabi Nuh, demikian akan juga Anak manusia hari: makan dan minum, kawin dan memberi dalam perkahwinan, hingga ke hari Nuh masuk bahtera. Lalu banjir datang dan menghancurkan mereka semua. Demikian pula, hari-hari Lot: mereka makan dan minum, membeli dan menjual, mereka menanam dan membina, tetapi pada hari Lot keluar dari Sodom hujan api dari langit untuk menghancurkan mereka semua, dan belerang. Demikian juga, akan hari ketika Anak Manusia akan muncul.

Seperti ada tertulis di dalam Alkitab, seperti yang berlaku hari ini. Iman kita hilang, dan kami komited penuh untuk dunia ini. Kami kompromi pada kompromi, aku menyelam ke dalam kekejian dan keburukan dunia ini. Justeru status ini moral dijelaskan dalam Alkitab, orang akan melihat melampaui diri mereka sendiri.

2 Timotius 3,1-5 - Pastikan bahawa pada hari-hari terakhir masa sukar akan berlaku. Orang akan cinta hanya diri mereka sendiri dan wang mereka, adalah boasters, sombong, kasar, taat kepada orang tua, tidak tahu berterima kasih, suci, tak berperasaan, kepala batu, pemfitnah, tidak terikat, tidak terkawal, musuh yang baik, pengkhianat, sembrono, arogan, pecinta kesenangan daripada pecinta Allah. Umum, mereka diwujudkan kesolehan, tapi kekuatannya akan ditolak. Dari gilirannya sedemikian rupa.

Mari kita melihat-lihat, dunia dalam pergolakan alam kesesakan. Bangkit di mesias palsu, nabi, pelihat. Dunia dan agama adalah berkaitan dengan spiritisme dan okultisme. Menimbulkan pelbagai gerakan yang memberitakan kedatangan Yesus Kristus, menetapkan tarikh awal dan berdebat. Ada nubuatan palsu tentang akhir dunia pada tahun 2012 awal, internet dan media secara harfiah terjalin dengan fenomena ini dan orang-orang sensitif dalam panik.

Tentunya ini tidak semua rawak, Setan tahu bahawa ia telah meninggalkan sedikit masa. Pergi ke ilusi terakhirnya, bahawa kita semua ditipu dan disesatkan. Akan mengeluarkan semula, kedatangan Yesus Kristus. Semuanya sempurna dipersiapkan, terserah kepada Allah, yang membolehkan dia untuk mempunyai kesan penuh.

Matius 24.4 - Yesus menjawab mereka: "Hati-hati bahawa tidak ada seorangpun menyesatkan kamu Banyak orang akan datang dengan nama-Ku dan berkata," Akulah Mesias 'dan mereka akan menyesatkan banyak orang ..

2 Tesalonika 2,3-12 - Jangan biarkan orang menipu dengan cara apapun. Sampai hari itu tiba, ada harus berpaling dari Allah. Mereka harus mencari jahat dan terkutuk, yang menentang dan meninggikan diri di atas segala yang apa yang dikatakannya dan apa yang Tuhan yang disembah. Tenangkan bahkan di bait Allah dan akan mengeluarkan Tuhan! Apakah kamu tidak ingat bagaimana saya katakan ketika saya masih dengan anda? Kau tahu apa yang menghalang dia belum - mungkin sebenarnya berlaku sampai saat itu. Rahsia jenayah ini, tetapi bekerja, hanya menunggu untuk itu menghilang kendala tersebut.

Ketika ia mendapati bahawa orang jahat, Tuhan Yesus akan membunuhnya dengan nafas mulut-Nya, menghancurkan kecerahan itu datang. Munculnya orang fasik akan menjadi aktiviti Setan, semua kuasa palsu, keajaiban dan mukjizat. Dengan semua kebodohan ini adalah untuk menipu orang-orang yang menuju bencana, kerana ia tidak mengasihi kebenaran yang dapat menyelamatkan. Oleh kerana itu, isu ke khayalan Allah untuk percaya kebohongan. Jadi mereka dihukum semua orang yang percaya kebenaran tetapi kesenangan dalam penghujatan.

Janganlah kita tertipu, tidak menentukan tarikh akhir dunia, jangan panik peristiwa dunia dan apa yang diharapkan. Ini adalah tugas kita untuk duduk marah di akhbar, televisyen, internet, berpegangan pada urusan dunia, dan celakalah untuk memberitahu apa yang menanti kita. Dari Alkitab kita tahu bahawa ini harus terjadi seperti yang dijangka. Tugas kita adalah untuk mempersiapkan, memurnikan diri dari kesenangan dan kepuasan, untuk fokus pada Yesus Kristus dan merendahkan diri di hadapan Allah sebagai tidak pernah sebelumnya.

Sejarah dunia ini sudah pada akhir dan kedatangan Tuhan kita Yesus Kristus adalah sangat dekat. Kita harus terus siap sedia, kita harus mempersiapkan dan memberitakan mesej yang kepada dunia. Kita perlu membersihkan dari semua wakil dan kejahatan, dalam rangka untuk mempersiapkan kita tinggal, Yesus Kristus. Mari kita melakukan silih, kerendahan hati untuk cuba mencari dan memohon pengampunan dari semua dosa dan terdalam. Hanya kemudian kita boleh terlibat dalam hujan akhir, pencurahan Roh Kudus sebagai para murid pada hari-hari Pentakosta.

Bermula sekarang sampai saatnya. Waktu cepat berjalan keluar!

Hosea 14,2-3 - Pergi ke Israel, TUHAN Allahmu, karena engkau telah mati untuk dosa mereka. Kembali kepada Tuhan dan membawa firman doa: "Maafkan kami semua kesalahan kita dan menerima kita ramah, apakah mereka membawa anak lembu sebagai buah bibir mereka.

EG White - Menyediakan hujan akhir

melawan Big antara Setan dan Kristus akan datang berakhir: Setan kedudukan pasukan terkini untuk bertindak dalam drama sejarah manusia. Dalam Wahyu 12.12 berkata:. "Celakalah mereka yang diam di darat dan di laut kerana Iblis telah turun kepadamu, dalam geramnya yang dahsyat, karena ia tahu bahawa ia mempunyai sedikit masa Peter 5,8 Jadi mabuk, waspada kerana musuh anda iblis sebagai singa mengaum, walketh, mencari siapa dia mungkin melahap.

Apa yang boleh saya katakan, saya bangun sisa-sisa umat Allah? Aku melihat hal-hal buruk menanti kita: Iblis dan malaikat-Nya mengumpulkan semua kekuatan terhadap umat Allah. Dia tahu bahawa jika mereka tidur untuk sementara waktu, itu di tangannya, dan kehancuran mereka yang pasti.

Syaitan akan cuba untuk menghentikan mereka dari membuat untuk mempersiapkan untuk hari itu. Atur segalanya sehingga mereka menghalang jalan, sarat dengan harta dunia yang banyak perhatian yang besar dan bahawa hati mereka dipenuhi dengan kebimbangan hidup ini, dan hari ujian yang mengejutkan mereka sebagai pencuri.

Pasukan Setan berusaha untuk mengalihkan fikiran orang-orang dari nilai-nilai kekal. Musuh mengarahkan segala sesuatu sesuai tujuannya. Fikiran laki-laki dan perempuan yang dipekerjakan oleh sekular, sukan perniagaan dan fashion. Kita harus memperhatikan seribu kepentingan. Beberapa hal perlu waktu dan memancing rasa ingin tahu, tetapi tidak masuk akal. Kita harus mencurahkan semua perhatian dan tenaga untuk kepentingan terbaik, walaupun kita sering hal-hal yang relatif tidak bererti. Kami merasa tanggung jawab, jika kita memberikan makanan kepada jiwa saya untuk menjaga kehidupan rohani dan mendorong dia.

Manusia secara alami cenderung mengikuti bisikan syaitan dan tidak boleh berjaya melawan musuh yang mengerikan. Hanya boleh mendapatkan kekuatan dari Kristus, seorang juara besar, jika diam dan mengikuti kecenderungan itu. Setan sedang mempersiapkan godaan, bahawa umat Allah dalam serangan terakhir diketahui nya.

"Setan tidak takut terhadap sesuatu sebagai fakta bahawa umat Allah akan menghapuskan semua halangan dari jalan yang Tuhan bisa mencurahkan Roh-Nya."


Dimana selanjutnya? - Berkaitan dengan topik ini

Bencana akan datang ketika Allah akan mengguncang tanah!

405_blizi_se_katastrofa_kdy_buh_zatrese_zemi.jpg Alkitab dengan jelas memberi amaran bahawa salah satu tanda-tanda terakhir sebelum kedatangan Yesus Kristus adalah bahawa Allah adalah gementar negara kita. Pada masa ini, sebahagian besar kedatangan yang sudah terisi, atau ...
Dikemaskini: 18.02.2013
Ditambah: 02.04.2011
Display: 336305x

Berkaitan artikel dari media - Tanda kali ganda, yang kedua kedatangan Yesus Kristus

Nubuat Alkitab - Siapakah ANTIKRISTUS? - Daniel Bab 7

300_kdo_je_antikrist_papezsky_system.jpg Dalam bab kedua dari Daniel Allah dinyatakan paparan kenabian dasar. Menggunakan gambar tokoh logam dan batu, yang pada akhir menumpaskan.Golden kepala diwakili Empayar Babylon, dadanya adalah foto perak Akhbar Media-kerajaan, dilambangkan ...
Ditambah: 26.12.2010
Display: 392777x

Munculnya teori-teori palsu dalam kekristenan sampai akhir dunia

263_vznik_falesnych_teorii_v_krestanstvi.jpg Awal KristianIsa, ketika ia tinggal di bumi ini untuk mengajar laki-laki dan segala murid-murid mereka yang benar dan apa yang mereka amati. Dia datang untuk mendedahkan sifat kasih Bapa dan memenuhi ...
Ditambah: 15.11.2010
Display: 225174x

Binatang dari bumi dan imej binatang itu - Wahyu 13,11

444_selma_ze_zeme_a_obraz_selmy.jpg Wahyu 13,11-17 - Kemudian aku melihat binatang lain datang daripada negara ini mempunyai dua tanduk seperti kambing tetapi bercakap seperti naga. Ia membawa semua kuasa binatang yang pertama sebelum mukanya dan ...
Ditambah: 21.06.2011
Display: 272493x

Maitreya - simulasi klik Yesus Kristus

67_maitreya.jpg Syaitan, sudah cuba untuk meniru dan semakin akan meniru klik Yesus Kristus.Yesus jelas mengatakan detail tentang kedatangan-Nya yang kedua, dan berulang kali memberi amaran bahawa musuh akan cuba untuk meniru klik ...
Ditambah: 12.08.2010
Display: 217560x

Video - Acara terkini, akhir dunia sesuai dengan nubuatan Alkitab

80_the_final_events_of_bible_prophecy.jpg Doug Batchelor - The Acara Final Nubuatan AlkitabLihatlah dokumen ini, yang Doug Batchelor menyajikan peristiwa yang akan mendahului akhir dunia. Acara ini sesuai dengan nubuat Alkitab. ...
Ditambah: 03.09.2010
Display: 341851x

Ms.AmazingHope.net - Menjelang kedatangan Yesus Kristus, siap-siap!