Ms.AmazingHope.net (Pada halaman rumah) Ms.AmazingHope.net

Mengapa penampakan supranatural meningkat di seluruh dunia?

Saat kejadian di dunia

355_ufo_china.jpg

Mengapa penampakan supranatural meningkat di seluruh dunia?

Ditambah: 15.02.2011
Display: 237575x
Topik: Saat kejadian di dunia
PrintTisk

Eskalasi dunia luas pengalaman pelbagai paranormal, fenomena dan spiritualisme. Tidak ada keraguan bahawa mereka tidak fiksyen, tapi fakta bahawa orang tidak mampu menjelaskan. Beberapa dari mereka mengambil tempat dan media dan tekan, banyak lebih suka tidak menyebutkan media.

Jutaan orang di seluruh dunia telah dilihat baru-baru ini di TV dan Internet dua fenomena ajaib: UFO menyala melayang di Yerusalem Rocky Cathedral dan sosok halus dalam putih di atas kuda putih berkuda melalui kerumunan orang berkumpul di Tahrir Square di Kaherah, Mesir, ditangkap di video. Banyak orang terbang di udara dan mengungkap berbeza banyak simbol spiritual keagamaan.

Menurut Benjamin Creme, tanda-tanda dan tanda-tanda keajaiban yang menyambut penampilan Maitreya, Dunia Guru, di arena awam. Creme 14 Januari 2010 mengumumkan bahawa penampilan pertama Maitreya (penyamaran) di televisyen. Sejak itu, 29 - kali muncul di televisyen di Amerika Syarikat dan perbincangan yang lain boleh diharapkan akan di Utara dan Amerika Selatan, Jepun, Eropah dan seluruh dunia.

Apa ertinya fenomena ini? Siapa yang menjadikan mereka? Apa sih pentingnya mereka?

Wahyu Yohanes 16.14 - Mereka adalah roh-roh syaitan bekerja mukjizat, dan berdasarkan raja-raja bumi dan dunia, untuk mengumpulkan mereka untuk pertempuran hari besar Tuhan Yang Maha Esa.

Jadi, untuk memahami kekuatan di dunia ini, kita harus mempelajari Alkitab dan membaca apa yang dikatakan tentang Yesus Kristus. Alkitab berkata bahawa Yesus Kristus adalah Anak Allah, Penebus, tetapi juga untuk menghakimi bumi.

Perhatian pada banyak gereja dan tradisi mereka. Alkitab berbicara tentang sesuatu yang lain dari tahun tradisi, sebagaimana telah diubah oleh Gereja Katolik dan gereja Protestan bahkan banyak. Dengan Doktrin Kristian memakai keabadian jiwa, yang tidak membaca Alkitab tidak, yang membolehkan pembaharuan spiritualisme dan pengaruh mukjizat syaitan.

Pengkhotbah 9,5-6 - hidup tahu bahawa mereka harus mati, tetapi orang yang mati tahu apa-apa. Tidak ada balas dendam sudah tidak mampu untuk mendapatkan bahkan memori hanya dari mereka tewas. Cinta mereka dan kebencian mereka, semua ghairah itu hilang. Tak seorang pun akan mempunyai bahagian dalam apa pun yang terjadi di bawah matahari.

2 Korintus 11,14 - dan tidak usah mengherankan, sebab Iblis pun menyamar sebagai malaikat terang! Kerana itu tidak ada yang istimewa pada saat tuntutan untuk menjadi hamba kebenaran. Tetapi pada akhirnya mereka jatuh, saat ia layak.

Imamat 19,31 - Jangan menoleh ke hantu dan penyihir, oracle. Jangan mencari mereka dan menajiskan mereka. Akulah TUHAN Allahmu.

Fenomena supranatural, tanaman lingkaran, UFO, dan bahkan penampilan hantu, termasuk spiritualisme = Perawan Maria Setan adalah pencetus kejahatan.

Sudah di syurga sifat hidup dan mati, syaitan berbohong kepada orang-orang dan sekarang yang cukup waktu telah meningkatkan dustanya. Mereka cuba mengalihkan orang dari Tuhan dan itu adalah fenomena supranatural mengejutkan. Spiritisme tidak membezakan antara yang baik dan yang jahat, itu mendedahkan hantu dari semua aksara dan berbicara menentang Alkitab. Seringkali, bagaimanapun, di bawah kedok agama Kristian, yang tidak sesuai dengan undang-undang Allah yang sejati menurut Alkitab. Ketika orang melihat kekuatan supranatural bahawa syaitan mempunyai malaikat yang kuat, pergi untuk itu dan akan percaya bahawa Tuhan adalah undang-undang kekal perubahan mereka, tetapi waspadalah, itu masih hanya bohong.

Dan mengapa fenomena sekarang melangkah sampai?

Oleh kerana itu, bahawa kedatangan Yesus Kristus - Penebus yang benar, dan penguasa dunia dan alam semesta akan datang. Ini adalah salah satu tanda-tanda, yang tertulis dalam Alkitab, yang sudah diisi. Seluruh dunia dihubungkan dengan gerakan Age apa yang disebut Baru, yang harus membolehkan mukjizat mereka dan pengalaman supranatural simulasi kedatangan Penebus sejati. Setan memiliki kuasa yang besar, dan peniruan tentang kedatangan Penebus akan menjadi global dan sangat mengesankan. Tenangkan bahkan di Bait Allah dan akan memberikan sebagai Tuhan.

Siapa yang tidak kenal kata-kata dari Alkitab - Firman Allah akan tertipu! - Allah memperingatkan kita - "Lihatlah, Aku berkata kepadamu terlebih dahulu."

Matius 24,11 - Banyak nabi palsu akan muncul dan menyesatkan banyak orang.

Matius 24,23-25 - Jika anda jika seseorang mengatakan, Sesungguhnya, Mesias ada di sini! "Atau, 'Ini dia!" Kepercayaan. Bangunlah mesias palsu dan nabi palsu, dan akan melakukan tanda-tanda dan mujizat yang besar, sehingga untuk menipu, jika mungkin bahkan umat pilihan. Lihatlah, Aku telah mengatakan kepada anda terlebih dahulu.

2 Tesalonika 2,3-4 - Jangan biarkan orang menipu dengan cara apapun. Sampai hari itu tiba, ada harus berpaling dari Allah. Mereka harus mencari jahat dan terkutuk, yang menentang dan meninggikan diri di atas segala yang apa yang dikatakannya dan apa yang Tuhan yang disembah. Tenangkan bahkan di bait Allah dan akan mengeluarkan Tuhan!

Bila sebaiknya anda menjadi salah satu pengalaman supranatural dan wahyu berdoa kepada Yesus Kristus, Tuhan kita, Penebus kita penyayang dan hakim, yang Allah Bapa memberikan segala kuasa. Dia sendiri mempunyai kuasa untuk campur tangan dan membebaskan kita dari tangan syaitan!

Kisah Para Rasul 4, 10-12 - mengapa semua dari anda dan seluruh rakyat Israel untuk mengumumkan bahawa orang ini berdiri sihat dalam nama Yesus Kristus, orang Nazaret, yang kamu salibkan dan yang dibangkitkan Allah dari kematian. Ini adalah salah satu batu bina anda mengutuk, yang menjadi batu penjuru. "Dalam tidak ada orang lain tidak ada keselamatan - penduduk dunia diberi nama yang berbeza, di mana kita dapat diselamatkan!"Berkaitan artikel dari media - Saat kejadian di dunia

Kelaparan di dunia

158_hladomor_ve_svete.jpg PBB: Jumlah kelaparan di dunia melebihi satu bilion dan kerana krisis ekonomiKombinasi krisis makanan dan ekonomi telah menyebabkan jumlah kelaparan di dunia melebihi satu bilion. Dibandingkan tahun lalu jumlahnya meningkat sebanyak ...
Ditambah: 01.10.2010
Display: 364020x

Super suria badai pada tahun 2013

163_solarni_super_boure.jpg Super badai matahari akan mengancam infrastruktur Bumi pada tahun 2013Pada tahun 2013, terancam dalam aktiviti matahari yang kuat Bumi NASA, yang menghasilkan badai matahari super dapat melumpuhkan baik satelit komunikasi dan ...
Ditambah: 06.10.2010
Display: 206626x

Datang satu krisis kewangan yang utama adalah tidak dapat dielakkan

478_graf-down.jpg Seluruh dunia berhadapan dengan masalah yang semakin kewangan yang lebih besar. Ramai orang mula sedar bahawa ini lingkaran setan hutang awam yang besar tidak membawa jalan keluar. Ia hanya menunggu masa ...
Ditambah: 13.09.2011
Display: 196775x

Doa untuk pemulihan dan pencurahan Roh Kudus - 777

424_777prayer.jpg Gereja Perjanjian Baru sangat dipengaruhi dunia dengan kabar baik injil dalam satu generasi. Dipenuhi dengan Roh Kudus orang percaya Perjanjian Baru yang hadir untuk berkongsi kebenaran dari mesej yang telah disalibkan ...
Ditambah: 08.05.2011
Display: 239845x

China penginjilan seluruh dunia - gerakan (kembali ke Baitulmuqaddis)

284_china_globus_vlajka.jpg Untuk visi Jerusalem Kembali ke ribu orang China yang bersedia untuk mati. Setidaknya kita harus mencari tahu mengapa. Napoleon pernah berkata: "Ketika China bergerak, itu mengubah wajah dunia." Saat ini, kata-kata ...
Ditambah: 06.12.2010
Display: 190261x

Ms.AmazingHope.net - Mengapa penampakan supranatural meningkat di seluruh dunia?