Ms.AmazingHope.net (Pada halaman rumah) Ms.AmazingHope.net

Maitreya - simulasi klik Yesus Kristus

Ajaran palsu

67_maitreya.jpg

Maitreya - simulasi klik Yesus Kristus

Ditambah: 12.08.2010
Display: 190628x
Topik: Ajaran palsu
PrintTisk
67_maitreya.jpg73_maitreya_nairobi.jpg

Syaitan, sudah cuba untuk meniru dan semakin akan meniru klik Yesus Kristus.

Yesus jelas mengatakan detail tentang kedatangan-Nya yang kedua, dan berulang kali memberi amaran bahawa musuh akan cuba untuk meniru klik kali dan palsu.

Matius 24,4-5 - Yesus menjawab mereka: "Hati-hati bahawa tidak ada seorangpun menipu anda Banyak orang akan datang dengan nama-Ku., Berkata: Akulah Mesias 'dan mereka akan menyesatkan banyak orang.

Matius 24,11 - Banyak nabi palsu akan muncul dan menyesatkan banyak orang.

Matius 24,23-25 - Jika anda mempunyai seseorang berkata, "Lihatlah, Mesias ada di sini! "Atau," Itu dia! "Percaya. Rise adalah Mesias palsu dan nabi-nabi palsu, dan akan melakukan keajaiban besar dan mujizat-mujizat, sehingga akan membawa (jika mungkin) bahkan umat pilihan. Lihatlah, Aku sudah mengatakan dahulu.

2 Tesalonika 2,3-12 - Mari disesatkan orang dengan cara apapun. Sebelum hari itu datang, harus datang dari Allah mencegah. Harus muncul bahawa orang jahat dan hina, yang akan melawan dan meninggikan diri di atas segala sesuatu yang dikatakan dan apa yang Tuhan disembah. Bahkan duduk di Bait Allah dan disebut Allah! Tidak ingat bagaimana saya katakan ketika saya masih dengan anda? Kau tahu apa yang menghalang dia belum - mungkin sebenarnya terjadi sampai saat itu. Rahsia ketiadaan rasa hormat tetapi bekerja, hanya menunggu untuk menghilang penghalang ...

... Sampai saat itu akan orang jahat, Tuhan Yesus untuk menghancurkan dia nafas mulut-Nya menghancurkan nya cerah selepas diterima. Dalam kedatangan orang fasik akan menjadi aktiviti Setan, semua kuasa palsu, tanda-tanda dan keajaiban. Dengan semua vileness akan menyesatkan orang-orang yang sedang menuju ke neraka, kerana ia menolak untuk mengasihi kebenaran yang dapat menyelamatkan. Oleh kerana itu Allah memberikan rahmat delusi percaya kebohongan. Jadi mereka dihukum semua orang yang percaya kebenaran tetapi telah menemui kebahagiaan dalam keburukan.

Worldwide tumbuh gerakan New Age, di mana orang percaya bahawa Mesias, yang disebut Maitreya Kristus lahir sudah di sini, bekerja dan menunggu sehingga dunia akan dapat muncul dalam kekuatan penuh di TV. Tujuannya adalah untuk membawa dunia orde baru spiritual dan sosial dan menyatukan semua planet.

Pada bulan Jun 1988, salah satu pendukung Maitrea mengatakan bahawa tanda kehadiran-Nya di dunia akan tumbuh. "Aku akan membanjiri dunia dengan kejadian seperti yang difahami fikiran manusia." Menangis dan berdarah patung, salib dan penyembuhan sumber cahaya, mesej bertulis pada biji buah-buahan dan sayuran, patung-patung gangsa dan batu minum susu, semakin banyak penampakan UFO, lingkaran tanaman, fenomena bercahaya di langit. Melalui terus-menerus reproduksi fenomena yang menginformasikan seluruh dunia media, Maitreya adalah untuk menyentuh hati berjuta-juta orang dan menyiapkannya untuk pendedahan awal awam.

Menurut Benjamin crema maka Kristus juga tidak identik dengan Yesus, tetapi Yesus pada saat alat operasinya, "Kristus" adalah terserap oleh Maitreya. Antara Yesus dan "Kristus" adalah dilaporkan hubungan Master dan murid, Maitreya Master dikatakan sebagai murid Yesus. Saat ini, menurut dia, kemudian memasuki tahap baru, di mana ia "Kristus" datang (Maitreya), secara terbuka ke dalam dunia manusia.

Yesus memperingatkan bahawa Syaitan ingin mewujudkan Malaikat Terang, dan jelas mengatakan bahawa kita tidak merayu. Jangan tertipu oleh kekuasaan dan kekuatan yang digunakan, kerana Bumi sekarang di bawah kekuasaan Iblis. Pasal Mengapa ada kejahatan?

Semak semua Alkitab, kerana Yesus Kristus mengatakan akan kelihatan seperti kedatangan kedua. Dia memberi kita Alkitab dengan jelas tahu apa tanda-tanda akan mendahului kedatangan-Nya. Iblis tahu waktunya singkat sehingga menguatkan aktivitinya. Its menyokong kegiatan perbuatan-perbuatan besar, seperti manifestasi dari hantu, yang akan berbicara menentang hukum Allah. (Alkitab, Exodus, 20)

Wahyu Yohanes 12,12 - Bersukacitalah kerana itu, hai langit dan kamu sekalian yang diam di dalamnya. Tetapi celakanya mereka yang diam di tanah dan di laut, kerana Iblis akan turun dengan murka yang hebat kerana dia tahu masa yang singkat.

Di seluruh negeri banyak Mesias memproklamirkan diri-lain - Poland, Ukraine, di seluruh dunia dan diikuti oleh kerumunan orang percaya. Jenayah di Bumi ini sangat kuat dan kerana itu boleh berperanan sangat kuat.

Matius 24,26-27 - Says kepada anda, 'Lihat, di padang gurun! "Jangan pergi, atau berkata:" Lihatlah, tempat rahsia, 'tidak percaya. Kedatangan Anak Manusia datang seperti kilat - menerangi langit dari timur ke barat.

Semak semua kata-kata Yesus Kristus masuk ke dalam Alkitab. Pernah datang berbeza dari dia sendiri! Allah tidak mengubah kata-Nya!


Berkaitan artikel dari media - Ajaran palsu

Doktrin palsu keabadian jiwa

58_duch.jpg Ini benar-benar abadi jiwa, atau itu ilusi? Apa yang memberitahu kita ini dalam fikiran Alkitab?Banyak gereja telah mengambil doktrin pagan kematian. Mereka percaya bahawa selepas kematian hanyalah kehidupan bahawa jiwa adalah ...
Ditambah: 30.07.2010
Display: 171756x

Paranormal pengalaman

66_nadprirozene_zazitky.jpg Adakah anda mempunyai pengalaman paranormal?Bergerak pulang lukisan, foto keluarga Allahyarham mereka? Adakah anda merasa bahawa anda mahu bercakap dengan kenalan yang tidak lagi antara hidup? Tidak tahu apa yang harus kupikirkan?Pasal ...
Ditambah: 11.08.2010
Display: 148216x

Munculnya teori-teori palsu dalam kekristenan sampai akhir dunia

263_vznik_falesnych_teorii_v_krestanstvi.jpg Awal KristianIsa, ketika ia tinggal di bumi ini untuk mengajar laki-laki dan segala murid-murid mereka yang benar dan apa yang mereka amati. Dia datang untuk mendedahkan sifat kasih Bapa dan memenuhi ...
Ditambah: 15.11.2010
Display: 201091x

kematian klinikal - apa yang dikatakan Alkitab?

159_tunel_klinicka_smrt.jpg Apa adalah kematian klinikal, apa pengalaman orang?Banyak orang di seluruh dunia yang telah mengalami kematian klinikal, ceritakan pengalaman mereka. Selama kematian otak, orang mempunyai pengalaman yang berbeza sebagai pusat ini terowong ...
Ditambah: 01.10.2010
Display: 316400x

Video - boleh menyatukan semua agama-agama dunia?

510_lze_sjednotit_nabozenstvi.jpg Patriarchate Katolik Byzantine yang berdasarkan kewibawaan kerasulan dan nubuatan sebelum dunia menerbitkan satu realiti yang menyakitkan: Gereja Kristian bahawa homoseksual awam meluluskan, menafikan hukum Allah dan kepada diri mereka sendiri menjunam ...
Ditambah: 02.11.2011
Display: 174108x

Ms.AmazingHope.net - Maitreya - simulasi klik Yesus Kristus