Ms.AmazingHope.net (Pada halaman rumah) Ms.AmazingHope.net

Maitreya - simulasi klik Yesus Kristus

Ajaran palsu

67_maitreya.jpg

Maitreya - simulasi klik Yesus Kristus

Ditambah: 12.08.2010
Display: 215813x
Topik: Ajaran palsu
PrintTisk
67_maitreya.jpg73_maitreya_nairobi.jpg

Syaitan, sudah cuba untuk meniru dan semakin akan meniru klik Yesus Kristus.

Yesus jelas mengatakan detail tentang kedatangan-Nya yang kedua, dan berulang kali memberi amaran bahawa musuh akan cuba untuk meniru klik kali dan palsu.

Matius 24,4-5 - Yesus menjawab mereka: "Hati-hati bahawa tidak ada seorangpun menipu anda Banyak orang akan datang dengan nama-Ku., Berkata: Akulah Mesias 'dan mereka akan menyesatkan banyak orang.

Matius 24,11 - Banyak nabi palsu akan muncul dan menyesatkan banyak orang.

Matius 24,23-25 - Jika anda mempunyai seseorang berkata, "Lihatlah, Mesias ada di sini! "Atau," Itu dia! "Percaya. Rise adalah Mesias palsu dan nabi-nabi palsu, dan akan melakukan keajaiban besar dan mujizat-mujizat, sehingga akan membawa (jika mungkin) bahkan umat pilihan. Lihatlah, Aku sudah mengatakan dahulu.

2 Tesalonika 2,3-12 - Mari disesatkan orang dengan cara apapun. Sebelum hari itu datang, harus datang dari Allah mencegah. Harus muncul bahawa orang jahat dan hina, yang akan melawan dan meninggikan diri di atas segala sesuatu yang dikatakan dan apa yang Tuhan disembah. Bahkan duduk di Bait Allah dan disebut Allah! Tidak ingat bagaimana saya katakan ketika saya masih dengan anda? Kau tahu apa yang menghalang dia belum - mungkin sebenarnya terjadi sampai saat itu. Rahsia ketiadaan rasa hormat tetapi bekerja, hanya menunggu untuk menghilang penghalang ...

... Sampai saat itu akan orang jahat, Tuhan Yesus untuk menghancurkan dia nafas mulut-Nya menghancurkan nya cerah selepas diterima. Dalam kedatangan orang fasik akan menjadi aktiviti Setan, semua kuasa palsu, tanda-tanda dan keajaiban. Dengan semua vileness akan menyesatkan orang-orang yang sedang menuju ke neraka, kerana ia menolak untuk mengasihi kebenaran yang dapat menyelamatkan. Oleh kerana itu Allah memberikan rahmat delusi percaya kebohongan. Jadi mereka dihukum semua orang yang percaya kebenaran tetapi telah menemui kebahagiaan dalam keburukan.

Worldwide tumbuh gerakan New Age, di mana orang percaya bahawa Mesias, yang disebut Maitreya Kristus lahir sudah di sini, bekerja dan menunggu sehingga dunia akan dapat muncul dalam kekuatan penuh di TV. Tujuannya adalah untuk membawa dunia orde baru spiritual dan sosial dan menyatukan semua planet.

Pada bulan Jun 1988, salah satu pendukung Maitrea mengatakan bahawa tanda kehadiran-Nya di dunia akan tumbuh. "Aku akan membanjiri dunia dengan kejadian seperti yang difahami fikiran manusia." Menangis dan berdarah patung, salib dan penyembuhan sumber cahaya, mesej bertulis pada biji buah-buahan dan sayuran, patung-patung gangsa dan batu minum susu, semakin banyak penampakan UFO, lingkaran tanaman, fenomena bercahaya di langit. Melalui terus-menerus reproduksi fenomena yang menginformasikan seluruh dunia media, Maitreya adalah untuk menyentuh hati berjuta-juta orang dan menyiapkannya untuk pendedahan awal awam.

Menurut Benjamin crema maka Kristus juga tidak identik dengan Yesus, tetapi Yesus pada saat alat operasinya, "Kristus" adalah terserap oleh Maitreya. Antara Yesus dan "Kristus" adalah dilaporkan hubungan Master dan murid, Maitreya Master dikatakan sebagai murid Yesus. Saat ini, menurut dia, kemudian memasuki tahap baru, di mana ia "Kristus" datang (Maitreya), secara terbuka ke dalam dunia manusia.

Yesus memperingatkan bahawa Syaitan ingin mewujudkan Malaikat Terang, dan jelas mengatakan bahawa kita tidak merayu. Jangan tertipu oleh kekuasaan dan kekuatan yang digunakan, kerana Bumi sekarang di bawah kekuasaan Iblis. Pasal Mengapa ada kejahatan?

Semak semua Alkitab, kerana Yesus Kristus mengatakan akan kelihatan seperti kedatangan kedua. Dia memberi kita Alkitab dengan jelas tahu apa tanda-tanda akan mendahului kedatangan-Nya. Iblis tahu waktunya singkat sehingga menguatkan aktivitinya. Its menyokong kegiatan perbuatan-perbuatan besar, seperti manifestasi dari hantu, yang akan berbicara menentang hukum Allah. (Alkitab, Exodus, 20)

Wahyu Yohanes 12,12 - Bersukacitalah kerana itu, hai langit dan kamu sekalian yang diam di dalamnya. Tetapi celakanya mereka yang diam di tanah dan di laut, kerana Iblis akan turun dengan murka yang hebat kerana dia tahu masa yang singkat.

Di seluruh negeri banyak Mesias memproklamirkan diri-lain - Poland, Ukraine, di seluruh dunia dan diikuti oleh kerumunan orang percaya. Jenayah di Bumi ini sangat kuat dan kerana itu boleh berperanan sangat kuat.

Matius 24,26-27 - Says kepada anda, 'Lihat, di padang gurun! "Jangan pergi, atau berkata:" Lihatlah, tempat rahsia, 'tidak percaya. Kedatangan Anak Manusia datang seperti kilat - menerangi langit dari timur ke barat.

Semak semua kata-kata Yesus Kristus masuk ke dalam Alkitab. Pernah datang berbeza dari dia sendiri! Allah tidak mengubah kata-Nya!


Berkaitan artikel dari media - Ajaran palsu

Bekas Paus Yohanes Paulus II. akan dinyatakan kudus - Apa yang Alkitab?

316_vatikan.jpg Paus Benedict XVI saat menyetujui keputusan di mana pendahulunya Yohanes Paulus II. mengakui pelaksanaan keajaiban. Itu mungkin seorang paus bekas dibeatifikasi rasmi. Pengakuan keajaiban diperlukan untuk beatifikasi daripada Allahyarham. Yohanes Paulus ...
Ditambah: 18.01.2011
Display: 179678x

Penampakan Perawan Maria - kebenaran tentang penampakan Maria

267_pope_virgin_marie.jpg Hari ini, Gereja Katolik adalah fenomena penampakan Ibu Maria, patung menangis, penyembuhan mata air. Tempat-tempat ini telah menjadi tempat ziarah dan dikunjungi oleh berjuta-juta orang percaya di seluruh dunia. Kita tidak ...
Ditambah: 16.11.2010
Display: 269033x

New Age - yang Maitrea Mesias di dalam nubuatan

281_jezis_vs_lucifer_2.jpg New Age Movement dalam beberapa tahun terakhir lebih, tumbuh secara berperingkat dan tak terasa, dan masuk ke semua bidang kehidupan kita. Gerakan ini akan tumbuh diam-diam, tetapi sejak tahun 1984, ketika ...
Ditambah: 30.11.2010
Display: 185471x

Iman dan Amal - Injil lain?

446_vira_a_skutky.jpg James 2,20 - Apabila anda faham, anda menipu, kepercayaan bahawa tanpa kerja adalah seorang yang mandul? (Bible King James - iman tanpa kerja-kerja telah mati)Rohani Babel selama bertahun-tahun mengajar bahawa Isa ...
Ditambah: 06.07.2011
Display: 177120x

Sebuah hari baru rehat - Fake Lunar Sabat

302_lunar_sabbath.jpg Dunia Sabtu dan Minggu palsu itu satu hari rehat. Banyak kajian pahit Alkitab sampai pada kesimpulan yang aneh. Hari sejati rehat, suci kepada bangsa Israel hari Sabtu, yang dalam kalendar kami, ...
Ditambah: 28.12.2010
Display: 179052x

Ms.AmazingHope.net - Maitreya - simulasi klik Yesus Kristus