Ms.AmazingHope.net (Pada halaman rumah) Ms.AmazingHope.net

Datang satu krisis kewangan yang utama adalah tidak dapat dielakkan

Saat kejadian di dunia

478_graf-down.jpg

Datang satu krisis kewangan yang utama adalah tidak dapat dielakkan

Ditambah: 13.09.2011
Display: 196776x
Topik: Saat kejadian di dunia
PrintTisk

Seluruh dunia berhadapan dengan masalah yang semakin kewangan yang lebih besar. Ramai orang mula sedar bahawa ini lingkaran setan hutang awam yang besar tidak membawa jalan keluar. Ia hanya menunggu masa yang singkat sebelum keruntuhan sistem kewangan dan huru-hara berlaku. Tidak lama lagi kita boleh mengharapkan sesuatu bahawa tiada hari ini tidak dapat bayangkan. Dan apabila itu berlaku, mereka akan mengikuti acara-acara tertentu. Bandar-bandar akan memandu trak dengan makanan. Bank tidak akan berfungsi dengan transfer bank. Mereka kosong kedai-kedai, jalan-jalan dan menakut-nakutkan orang-orang lapar. Orang akan mencari dan berharap kepada orang-orang yang berkuasa, yang mereka mengharapkan sokongan dan pemulihan sistem dan perintah.

Berapa banyak lelaki yang berpengaruh dan berkuasa pada hari ini percaya orang ramai akan mencari keselamatan dalam penubuhan "Perintah Dunia Baru", yang sepatutnya membawa dunia keluar dari krisis. Perubahan seluruh dunia, pembiayaan tidak lagi dalam bentuk wang tunai dan dunia akan beroperasi di bawah kaedah-kaedah binatang laut (Kepausan) dan binatang-binatang Wahyu bumi (USA) Bab 13. Tepat sekali bagaimana Biblical menubuatkan nubuatan. Sistem baru, tanpa tunai mata wang, yang akan memastikan bahawa orang-orang yang akan menerima meterai Allah dan tanda binatang itu boleh menjual atau membeli.

Wahyu 13, 16-17 - Semua hamba yang kecil dan yang besar, kaya dan miskin, percuma dan membolehkan meletakkan tanda di sebelah kanan atau dahi bahawa tiada siapa yang boleh membeli atau menjual, melainkan jika ia menjadi tanda - nama binatang atau bilangan namanya. Apakah tanda-tanda yang akan dilarang untuk membeli dan menjual?

Quote:

"Kami mendapati diri kita berada di ambang transformasi global Apa yang anda perlukan adalah krisis global yang sesuai dan bangsa-bangsa akan mengamalkan order baru dunia." - David Rockefeller

Texe Marrs, penyelidik berminat dan bekas profesor di Universiti Texas, memberi amaran kepada kita begini: "magnates kewangan datang untuk mempercayai bahawa impian mereka untuk menguasai dunia dapat dicapai melalui krisis kewangan kataklizmatic senario mereka adalah jelas Pertama menetapkan bencana kewangan yang besar Berikut... crash kewangan di seluruh dunia. Kemudian dari kalangan abu naik terkenal phoenix, suatu perintah baru ekonomi antarabangsa. "

Majalah The Economist, yang diterbitkan di London dan New York City merupakan tajuk utama satu artikel, yang memberitahu: "Sediakan bagi mata wang dunia yang" Jurnal ini kepunyaan berkala elit British kewangan dan pemimpin kewangan di seluruh dunia membacanya sebagai "buku biru" - (yang laporan rasmi yang dikeluarkan oleh Parlimen atau Kerajaan.)

Willard Cantelon, cemerlang Kristian pakar kewangan hampir tiga puluh tahun yang lalu memberitahu seluruh dunia Kristian, yang bertemu di persidangan bank-bank antarabangsa dunia dan mendengar bagaimana mereka merancang untuk masyarakat yang benar-benar tanpa tunai. (Beliau menulis buku ini Hari Dollar Mati dan Wang Baru atau Tiada.) Dinyatakan bahawa bank-bank antarabangsa elit menarik pelan yang vyzíval untuk membuat semua wang yang ada di bumi - wang tunai, mata wang, wang syiling dan cek - telah diisytiharkan usang. Bahawa semua perdagangan yang dijalankan melalui tanda-tanda, kod dan nombor. Rancangan hari ini dikenali sebagai pindahan dana elektronik.

Ada sebab untuk ketakutan dan panik? Bagi mereka yang tidak mempercayai kata-kata salah satu Allah kita, mungkin. Tetapi bagi orang-orang yang bergantung kepada Tuhan, yang berharap dan menjangkakan memenuhi kata-kata beliau tentang datang kedua ada sebab untuk takut. Sudah sampai masanya untuk menyediakan, membersihkan diri kita dari dosa, menyeronokkan liar dan menetapkan iman dan kepercayaan kepada Tuhan dan perlu dilakukan dengan tempoh yang sukar ini. Isa Al-Masih adalah penyelamat dan satu-satunya cara. Pada akhir krisis ini sukar akan gembira dengan Juruselamat kita di rumah barunya.

Adakah anda bersedia? Adakah anda mempunyai iman yang hidup, pengalaman hidup dengan Allah yang sebenar Israel? Mengajar berita baik cinta Yesus dan kedua datang di kejiranan anda? Anda mengikuti nasihat Yesus Kristus, Kami selamatkan khazanah anda di syurga dan tidak di sini di bumi? Soon kehilangan semua nilai wang mereka. Apa yang boleh kita lakukan untuk kerja-kerja Tuhan keselamatan hari ini, berulang lagi!

EG White menulis pada abad ke-19

"Kekayaan yang terkumpul tidak lama lagi akan menjadi tidak berguna. Apabila perintah datang apabila tiada siapa yang boleh membeli atau menjual melainkan jika terdapat tanda binatang itu, sangat banyak sumber-sumber kami, kami akan sia-sia. Tuhan kini menyeru kita untuk melakukan segala-galanya dalam kuasa kita untuk menghantar amaran kepada dunia. "RH 1878/03/21, ms. 91

Beberapa tips untuk mempersiapkan diri untuk krisis

Menghilangkan hutang secepat mungkin, dan jika anda dapat bersama-sama mungkin rizab kewangan. Jangan meletakkan wang ke dalam usaha itu. Membawa pulang uang tunai. Jangan bayar dengan kad, yang boleh membuat hutang dalam akaun anda. Buat sekurang-kurangnya simpanan makanan sedikit. Melabur dalam satu tempat yang selamat dan kerajaan Tuhan dan berdoa untuk kebijaksanaan dan bimbingan.

6,19-21 Matthew - "tidak terkumpul untuk diri kamu sendiri khazanah di bumi, di mana rama-rama dan karat dan di mana pencuri menggali dan mencuri Sebaliknya, sehingga khazanah di syurga, di mana rama-rama dan karat tidak memusnahkan dan di mana pencuri tidak mencuri atau tidak menggali di mana khazanah anda, anda mempunyai jantung.

Berfikir tentang krisis yang akan datang - David Gates

Ia adalah tahun 1971 saya 11 tahun. Saya kembali dari Bolivia, ayah saya bertukar di radio, kebangsaan staniceTennessee. Guys, datang dan mendengar sesuatu. Pengerusi rizab AS (Fed): "Amerika tidak tahu berapa orang yang bercakap kemudian, tahun ini kita telah secara rasmi dimasukkan ke dalam kebankrapan Semua kekayaan kita adalah sama kepada semua hutang awam rasmi, kita bankrap saya menggalakkan semua rakyat Amerika.. telah mengetatkan tali pinggang mereka, mengurangkan perbelanjaan, pinjaman yang kurang, bekerja keras dan mendapat banyak, dan kami akan keluar dari sana. "

"Guys," Ayah berkata, "kamu mendengar tuduhan itu Kami pergi bankrap Dan sekarang adalah masa yang kita telah bekerja keras." Setahun kemudian: "Guys, datang mendengar radio," kata bapa lagi. Ayah berpaling radio. Mesej dari Pengerusi rizab AS (Fed):... "Jelas sekali di Amerika Utara, ahli politik tidak atau warganegara yang akan bersedia untuk mengetatkan tali pinggang Semua orang ingin hidup seolah-olah ia mempunyai segala-galanya Mereka akan bekerja lebih keras Mereka akan meminjam lebih banyak Belanja yang lebih. Yang bermaksud bahawa selama tiga puluh tahun pra-Amerika benar-benar runtuh. "Tiga puluh tahun, yeah, sehingga Yesus datang, saya fikir. Dan kini ia adalah 37 tahun.

Dua tahun yang lalu, saya berada di Perancis. Satu organisasi telah menerbitkan memo: "Kami ingin memaklumkan Eropah kira-kira apa yang telah memutuskan untuk membuat Amerika Utara kerajaan tidak mempunyai wang yang cukup untuk membiayai perang dan untuk membiayai hutang, yang tidak lagi 50% tetapi 98%. aset yang diperolehi dari cukai. 98% pergi untuk membayar faedah dan kerana ia masih tidak mencukupi. Dan kini melancarkan perang Dua peperangan tidak membayar cukai kerajaan AS tidak mempunyai tempat untuk mendapatkan wang. Tanpa wang mereka tidak boleh mampu untuk melancarkan perang dan tidak boleh mampu untuk membuat apa-apa perubahan kepada keselamatan negara. Oleh itu, ia merupakan hanya salah satu cara untuk mendapatkan wang dan kerajaan Amerika Utara telah memilih untuk kaedah ini. Sejak awal itu Februari 2006, cetak sebagai wang yang banyak kerana mereka memerlukan boleh membayar bil tanpa menghidupkan hutang hanya cetak. Adakah itu bunuh diri yang bermakna untuk ekonomi Amerika Syarikat (AS).

Sebulan kemudian kerajaan AS tidak bersedia untuk memaklumkan M3 (organisasi wang), yang sentiasa dimaklumkan. Tiada siapa yang tidak tahu berapa banyak wang dicetak. Kami Utara Amerika kira-kira dua hingga dua setengah tahun sebelum krisis jumlah. "Ia adalah tepat dua tahun setengah dan organisasi ini telah mengeluarkan satu lagi laporan dari Perancis. Secara kebetulan, ini tidak ditulis untuk rakyat Amerika. Ia adalah untuk Eropah. Ia adalah untuk Eropah untuk mendapatkan ia membaca dan menyediakan, kerana apabila Amerika runtuh, kerana ia memberi kesan kepada seluruh dunia.

Ia merupakan kali pertama dalam sejarah kita mempunyai ekonomi global. Dan apabila ekonomi AS akan jatuh seperti Titanic, tiap-tiap negeri lain adalah terikat kepada Titanic. Apabila kita (AS) dengan sinki, mencabut semua yang lain. Mereka mengatakan bahawa untuk September 2008 meramalkan keruntuhan - yang beberapa bulan. Setiap perniagaan akan ditutup setiap bank, setiap negara untuk menutup perkhidmatan kerana mereka hidup cukai. Ia kekal hanya kerajaan persekutuan. Kita tahu bahawa Allah mengawal tarikh terakhir. Kita tahu dan tiada siapa yang boleh meramalkan keruntuhan.

Saya berharap bahawa anda tidak akan keluar dan berkata, Hazrat Isa akan kembali pada bulan September. Ini tidak mengatakan. Meramalkan kedatangan Kristus tarikh tertentu, mengatakan kejatuhan ekonomi Amerika Syarikat berlaku, ia tidak berdasarkan nubuatan, ini hanya berdasarkan fakta-fakta ekonomi.

Wakil utama Bank of England telah di TV negara dan kepada rakyat untuk bersedia untuk mengurangkan dengan drastik dalam taraf hidup. What does this mean? Ini tidak bermakna bahawa ekonomi negara akan runtuh pada September 2008. Sila Tuhan, memberi kita dua atau tiga tahun tambahan. Ia mungkin tidak hampir negeri, ia akan menjadi satu keajaiban, tetapi Allah adalah Tuhan keajaiban. Tolong, Tuhan, memberi kita lebih banyak masa. Tetapi ia akan berlaku dalam masa terdekat. Dan apabila itu berlaku, mereka akan mengikuti acara-acara tertentu. Bandar-bandar akan memandu trak dengan makanan. Bank tidak akan berfungsi dengan transfer bank. Mereka kosong kedai-kedai, jalan-jalan dan menakut-nakutkan orang-orang lapar. Apa yang berlaku di New Orleans, akan di setiap bandar besar. Sebab mengapa saya berkata, aku tidak ingin tidur. Perkara sebaliknya adalah benar. Jika kita sedar masa yang singkat dan bahawa Allah mempunyai kekuasaan yang mutlak ke atas semua peristiwa.

Dan apabila kita menyedari bahawa akhir dunia kewangan Amerika Utara hampir di sini, jadi mereka boleh memainkan acara yang sangat cantik. Pertama, saya mula mengambil serius kehidupan rohani mereka. Saya akan menumpukan latihan saya untuk mempersiapkan diri untuk kerja-kerja dakwah dan kerja-kerja dakwah di dalam gereja ...

Ia satu perkara yang menakjubkan. Kami datang untuk bulan lepas sejarah negara ini. Bagaimanapun untuk mendapatkan topik ini, tetapi anda tanda-tanda bahawa kemusnahan negara sebelum murtad negara. Kita diberitahu bahawa selepas murtad nasional yang diikuti dengan kehancuran negara. A murtad negara, sudah tentu, undang-undang Ahad. Semua yang berlaku di sebalik tabir. Tetapi selepas murtad negara datang kehancuran negara. Anda tidak melihatnya. Kita sudah tahu ianya ada. Kita tidak tahu apabila ia berlaku, tetapi ia akan berlaku sebelum kehancuran negara. Dan, tentu saja, membawa kepada mahkamah Tuhan, segala-galanya akan berlaku berturut-turut yang pesat. Adakah anda pernah mendengar bahawa Yesus akan datang seperti pencuri pada waktu malam? Adakah Bible? Adakah Bible?

Membacanya. Saya mahu pastikan anda tahu Alkitab anda. 1 Tesalonika 5,1-4. "Mengenai masa dan momen, saudara-saudara, anda tidak perlu untuk memberi anda bertulis ia anda diri kamu sendiri tahu dengan sempurna bahawa hari Tuhan sebagai seorang pencuri pada waktu malam, jadi datang." Great, anda tahu Alkitab anda. Kita membaca lagi. Ayat empat: "Tetapi kamu, saudara-saudara, tidak berada dalam kegelapan, yang pada hari itu sebagai seorang pencuri." Jelas kedatangan Yesus sebagai seorang pencuri hanya untuk orang-orang yang dalam kegelapan. Kedatangan Isa, umatNya tidak menghairankan, kerana Tuhan tidak berbuat apa-apa sebelum diturunkan kepada hamba-hambanya para nabi. Dan sebagainya hari ini, pada masa ini, bertukar kepada anda dan berkata: "Saya terus membayar, saya akan datang, tetapi aku telah datang."

Ekstrak dari Annex jurnal Paradise Paradise 3 2011

Sedikit peristiwa-peristiwa semasa

Amerika Syarikat berpaling disebabkan oleh peningkatan dalam kebankrapan siling hutang - Dewan Rakyat pada malam Selasa meluluskan peningkatan siling untuk hutang awam Amerika Syarikat dari 14,29 trilion dolar semasa oleh kira-kira AS $ 2.5 trilion. Amerika Syarikat seterusnya mengelakkan kebankrapan yang mengancam mereka. Source: Idnes.cz

Black Jumaat untuk saham-saham AS, jatuh mendadak dan dolar - saham-saham AS ditutup satu lagi minggu penurunan yang ketara, di mana mereka masih sebab-sebab yang sama: takut kelembapan yang ketara dalam ekonomi global dan gemuruh kira-kira hutang negeri di zon euro dan Amerika Syarikat. Source: Centrum.cz

Panik pasaran telah kembali. Stok di Amerika Syarikat dan Eropah jatuh - Dunia Pertukaran pesimisme melanda lagi. Nombor merah dari rantau ini mendapati diri mereka perdagangan saham di Amerika Syarikat, juga bursa tolak di Eropah termasuk Czech .... Amerika Syarikat dilaporkan mula bimbang tentang pengenalan krisis hutang bank-bank Eropah dan Eropah lebih banyak kawalan. Diri mereka dengan ketika bergelut dengan hutang yang besar, yang pada tahun ini nampaknya 100 peratus daripada KDNK. Source: Idnes.cz

Pertukaran di dunia Saham di Prague shake takut krisis ekonomi baru - Stok di AS, Eropah dan Asia melaporkan kerugian yang besar. Pelabur menyingkirkan saham dalam ketakutan tiba krisis ekonomi yang lain. Walaupun kehilangan tiga peratus daripada Prague Bursa Saham. Panik di bursa-bursa saham meningkat pada hari Khamis sebagai pelabur di Wall Street mula jualan sebahagian daripada krisis kewangan yang mendalam pada tahun 2008. Source: Idnes.cz

Untuk empat tahun mereka menjadi dompet sia-sia - kad kredit dan sistem elektronik yang membuat mikrobayaran dalam tahun-tahun akan datang dari dompet hanya fesyen aksesori sia-sia. Menurut satu kenyataan baru-baru ini oleh Presiden PayPal, Scott Thompson, akan pada tahun 2015, pembayaran secara elektronik yang disediakan untuk sesiapa sahaja, di mana-mana sahaja di Amerika Syarikat. Oleh itu menjangka dompet menjadi sia-sia. Nota yang menyimpan ramai telah berhenti menerima cek sebelum kaedah pembayaran elektronik yang biasa dan pilihan. Source: tn.cz

Allah memiliki segala-galanya di tangan mereka, tetapi berapa lama akan Tuhan yang mengasihi kita mempunyai kesabaran dan akan mengekalkan angin bertiup, untuk menyediakan? Kita akan menggunakan masa yang singkat ini?


Berkaitan artikel dari media - Saat kejadian di dunia

Secara dramatis meningkatkan jumlah gempa bumi!

392_katastrofykont.jpg Terus meningkatnya jumlah gempa di seluruh negeri. Banyak orang melihat perubahan dan kelainan alam dan mula menyedari bahawa tidak semua adalah dalam rangka. Mereka menyedari sesuatu yang terjadi, apa yang sejarah ...
Ditambah: 11.03.2011
Display: 307654x

China penginjilan seluruh dunia - gerakan (kembali ke Baitulmuqaddis)

284_china_globus_vlajka.jpg Untuk visi Jerusalem Kembali ke ribu orang China yang bersedia untuk mati. Setidaknya kita harus mencari tahu mengapa. Napoleon pernah berkata: "Ketika China bergerak, itu mengubah wajah dunia." Saat ini, kata-kata ...
Ditambah: 06.12.2010
Display: 190261x

Mengapa penampakan supranatural meningkat di seluruh dunia?

355_ufo_china.jpg Eskalasi dunia luas pengalaman pelbagai paranormal, fenomena dan spiritualisme. Tidak ada keraguan bahawa mereka tidak fiksyen, tapi fakta bahawa orang tidak mampu menjelaskan. Beberapa dari mereka mengambil tempat dan media dan ...
Ditambah: 15.02.2011
Display: 237575x

Mesianik Yahudi

164_izrael_vlajka.jpg Mesianik Yahudi - memenuhi nubuatanSelain berbagai denominasi Kristian yang ada di Israel dan gerakan yang disebut "Yahudi Mesianik". Orang-orang ini biasanya datang dari keluarga Yahudi, tetapi percaya pada Yesus sebagai Mesias ...
Ditambah: 06.10.2010
Display: 263486x

Super suria badai pada tahun 2013

163_solarni_super_boure.jpg Super badai matahari akan mengancam infrastruktur Bumi pada tahun 2013Pada tahun 2013, terancam dalam aktiviti matahari yang kuat Bumi NASA, yang menghasilkan badai matahari super dapat melumpuhkan baik satelit komunikasi dan ...
Ditambah: 06.10.2010
Display: 206626x

Ms.AmazingHope.net - Datang satu krisis kewangan yang utama adalah tidak dapat dielakkan