Ms.AmazingHope.net (Pada halaman rumah) Ms.AmazingHope.net

Apakah yang dimaksudkan dengan UFO dan alien yang?

Supernatural, UFO

110_ufo.jpg

Apakah yang dimaksudkan dengan UFO dan alien yang?

Ditambah: 23.09.2010
Display: 222892x
Topik: Supernatural, UFO
PrintTisk

Siapa alien dan UFO?

Saat ini, banyak orang tidak dianggap soalan apakah mereka orang asing, tetapi soalan siapa mereka.

UFO adalah kenyataan, memanjangkan jauh ke dalam sejarah manusia dan dunia moden kita tampaknya tahu apa yang harus dilakukan dengan kenyataan misteri lakukan.

UFO dan makhluk luar angkasa dalam sejarah.

Angkasa teori arkeologi menunjukkan "mereka" selalu datang berhubung dengan kegiatan mereka dan lawatan ke negara itu dapat mencari jejak.

1 Ini adalah legenda

Ini adalah legenda, yang menggambarkan mesin-mesin terbang, kunjungi "allah" dan duta besar mereka dari langit dan sejenisnya. Bicara tentang mereka Kayak legenda, rumor yang tersebar luas di Amerika Selatan, Afrika dan Australia. Dewa, terbang di langit - sering terbang mesin - bisa lebih Celtic, Icelandic dan Norway mitos, yang Jermanik tua kisah-kisah di MITech Jepun.

2 Rock gambar

Rock gambar yang menggambarkan tokoh-tokoh yang tidak biasa di spacesuits dan objek seperti UFO.

Bagaimana mungkin sebuah Aussie tua tahu tentang hal itu, ketika pakaiannya cawat itu?

3 Teknis dan terobosan teknologi tidak memudar ke dalam rangka waktu itu

Sampai saat itu tahap pengetahuan dan budaya. Perwakilan dari hal-hal ini terlebih dahulu di peringkat saat ini dan masa depan berabad-abad. Contohnya, legenda India menggambarkan butiran prinsip enjin jet dan bahan yang diperlukan untuk menghasilkan kenderaan udara - dijelaskan mesin disebut Vimany. Jelaskan 407 bahan yang berbeza, yang bahkan saat ini masih belum umum.

Maya menjelaskan bahawa Allah datang dan pergi berayun mesin dan anda selalu membawa kembali maklumat yang baru dan lebih menyeluruh. Dia membawa dia ke ruangan, Maya muda dan saatnya akan datang kembali lagi terlatih. Dari mereka, maka datanglah imam, ahli matematik, ahli falsafah dan astrologi.

peradaban Sumeria tiba-tiba dan tak terduga. Mereka memberi kami sejumlah penemuan yang kita gunakan saat ini - bulat, matematik, perubatan, menulis .... terutama dalam bidang astronomi, depan dari masa. Mereka tahu tata surya, termasuk planet dengan tempoh panjang elips sirkulasi, yang hanya sekarang mulai untuk bercakap.

Dari semua sumber, yang hanya sebahagian tersebut, dapat disimpulkan bahawa kekuatan "asing" menemani umat manusia sejak awal. Selalu dengan cara yang mengganggu dengan sejarah manusia. Seringkali, bagaimanapun, adalah waktu dan tindakan lokasi terhad.

Apa makhluk tentang alien yang disebut Alkitab.

Alkitab mengatakan bahawa di syurga malaikat memberontak, yang diamanahkan kepada sebuah tempat yang tinggi di syurga di takhta Allah - Lucifer, adalah pembawa "cahaya" dan menyeret sepertiga dari malaikat di sisi anda. Setelah jatuhnya orang pertama yang dilemparkan ke bumi dan tinggal di sini bersama-sama kami dan selalu berusaha membawa kita untuk berbuat dosa dan menyalahi undang-undang Allah.

Adakah anda pernah bertanya-tanya di mana bumi pada memuat begitu banyak kejahatan? Ya - Alkitab mengatakan bahawa ada tinggal bersama-sama kami spiritual makhluk luar angkasa jatuh - malaikat dengan kuasa yang besar dan satu-satunya pertahanan terhadap mereka adalah iman yang hidup di dalam Allah dan Yesus Kristus dan cinta dia telah tertulis dalam hati hukum Allah.

J. Fiebag pada akhir bukunya "UFO - penculikan orang - bertemu dengan tamadun luar Bumi," tulisnya bahawa tamadun tampaknya menjadi kecerdasan kosmik yang lebih tua dari kita, bermula dalam ruangan dimensi banyak, dan diwujudkan dalam berbagai bentuk pada bumi kita. Menunjukkan bahawa mungkin tidak didasarkan pada karbon atau berasaskan silikon, tetapi murni "spiritual", yang harus atas bentuk-bentuk eksistensial kehidupan. Jangan anda pikir itu bertepatan dengan keterangan Alkitab?

Efesus 6,12 - Kerana perjuangan kita bukanlah melawan darah dan daging, tetapi melawan pemerintah-pemerintah, melawan kuasa, melawan penguasa kegelapan dunia ini, melawan roh-roh jahat di tempat-tempat yang tinggi.

Yehezkiel 28,14-15,17 - Kau adalah kerub yang diurapi, saya menyatakan anda sebagai pelindung. Anda berada di gunung kudus Allah, batu-batu membakar anda berjalan. Kau sempurna dengan cara yang anda daripada tarikh kejadian - sebelum anda dianggap jahat. Karena keindahannya kebanggaan anda kerana anda melemparkan keindahan kebijaksanaan. Itu sebabnya saya kemudian mengetuk ke tanah, melihat raja-raja, untuk melihat anda.

Yesaya 14,12-15 - Bagaimana engkau jatuh dari langit, hai Lucifer, putera pagi! bagaimana engkau ditebang, yang bersangkallah melemahkan bangsa! Sekarang engkau berkata dalam hatimu, Aku akan naik ke syurga, aku akan meninggikan <> takhtaku di atas semuanya Allah: Aku akan duduk juga di atas gunung itu dari jemaat, di sisi utara: Aku akan naik di atas ketinggian awan, aku akan menjadi seperti yang paling tinggi. Namun engkau akan dibawa ke neraka, ke sisi lubang.

Sama seperti Allah menggunakan malaikat-Nya untuk melindungi orang, dan Syaitan menggunakan malaikat-Nya untuk menyakiti orang itu dan menggoda untuk melakukan dosa. Jika anda tidak memutuskan secara tidak berdiri di pihak Tuhan, kita secara automatik, tanpa menyedari hal itu, sisi jahat. Tidak ada di antara sana.

Setan campuran kebenaran dan tidak bohong cara taktikal dikenali. Sering kali diterbitkan dalam pelbagai ayat utusan Allah. Berdasarkan ayat-ayat malaikat keindahan mempesona dan fikiran yang mulia doktrin palsu banyak tersebar dan ditubuhkan banyak agama palsu.

2 Korintus 11,14 - itu tidak usah mengherankan, sebab Iblis pun berpura-pura menjadi malaikat terang! Jadi tidak ada khas ketika dia dan hamba-hambanya menyamar sebagai pelayan kebenaran. Tapi akhirnya jatuh, seperti yang layak.

Aliens dan UFO hari ini.

Saat ini, jumlah peningkatan masih melaporkan penampakan UFO dan kenalan dengan makhluk luar angkasa. Selama berdekad-dekad terakhir ditambah sebagai penemuan baru, yang menyatakan kemungkinan lawatan dan aktiviti perisikan asing di Bumi bahawa bahkan dunia ilmiah perlahan-lahan dipaksa untuk memuat UFO. Ada banyak pemerhatian UFO terbang, banyak penculikan UFO untuk menghapuskan sampel rangkaian atau penghapusan mencuba dan persenyawaan telur manusia dan embrio. Mereka sering melakukan alien memilih orang yang dihantar mesej ke dunia kita. Diamati dalam penciptaan lingkaran tanaman dan pemerhatian yang lain.

Pada tahun 1991 Pertubuhan Roper melakukan survei di kalangan penduduk, untuk menentukan jumlah dugaan penculikan oleh UFO. Hasil dari kajian ini adalah kejutan. 2% seluruh Amerika mempunyai pengalaman atau pengalaman yang boleh dimasukkan dalam kategori penculikan UFO untuk. Para penyelidik telah mula alamat, dan seorang psikiater Amerika Syarikat Dr John Mack - pemenang sejumlah penghargaan untuk karya akademik telah memeriksa 50 orang yang diculik oleh hipnosis. Dr Mack berpendapat bahawa orang telah melihat penculikan pengalaman nyata, bukan mimpi, khayalan atau halusinasi. Selain itu, banyak pemberhentian disepakati secara detil, walaupun pemantauan orang tidak boleh tahu.

Pada saat pengalaman penculikan kehilangan konsep masa, itu berantakan dan kemudian kehilangan kesedaran. Begitu juga, juga dijelaskan makhluk humanoid yang melakukan penculikan itu. Tentang quality 1 m, kepala besar, tidak ada telinga, hidung tak kelihatan, lengan panjang dengan tiga atau empat jari, kaki kurus, dada berbentuk. Makhluk mempunyai mata hitam besar, dan tanpa iris boneka. Sebahagian besar orang mengatakan bahawa itu mengerikan melihat makhluk di mata. Dia bilang itu pengalaman buruk daripada keganasan fizikal. Beberapa penculikan juga lihat dahulu.

Alien sangat sering menjumpai fakta bahawa mereka membenarkan kenalan mereka dengan orang-orang tertarik pada mereka di masa depan kesejahteraan. Dia berbicara tentang kembali ke Alkitab, Allah, damai, cinta dan peranannya untuk membantu kami dalam hal ini. Dalam gerakan ini sedang cuba untuk secara berperingkat melibatkan semua penduduk negara itu bersatu dan mampu mengungkapkan Avatar komander mereka atas Kristus. (Voodoka mesej yang diterima daripada master "Crystal Bell") (nama bentuk dan idea-idea dengan filem Avatar tentu akan tidak kebetulan, tetapi akan mempersiapkan orang untuk Zaman Baru.)

Dan Alkitab diramalkan

2 Tesalonika 2,3-4 - Mari disesatkan orang dengan cara apapun. Sebelum hari itu tiba (2 klik Yesus Kristus) harus datang dari Allah mencegah. Harus muncul bahawa orang jahat dan hina, yang akan melawan dan meninggikan diri di atas segala, apa yang disebut Allah dan apa adalah ibadah. Bahkan duduk di Bait Allah dan disebut Allah!

alien Aksi adalah untuk menggantikan pengganti penuh untuk Kristus. Tidak demikian kedatangan Kristus dengan malaikat, untuk mengakhiri kejahatan negara ini, dan mengangkat kerajaannya, tetapi pendaratan UFO kolektif dengan jelas akhir.

Yesus memperingatkan bahawa Syaitan ingin mewujudkan malaikat terang. Apakah ingin meniru klik Yesus Kristus dan membawa dunia bersatu di bawah pemerintahannya. Memenuhi kata-kata Yesus Kristus, dengan kemahuan tepat sebelum peringatan ini.

Kedatangan-Nya akan menjadi besar tetapi akan melihat dia dan semua orang di seluruh dunia pada satu masa dan akan menyertai kebangkitan orang mati untuk hidup.

Lukas 17,24 - Seperti lampu kilat sampai pemandangan dari satu hujung ke langit, yang lain demikian juga Anak Manusia pada zamannya.

Diambil dari buku itu, Daniel Hajek - UFO Rahasia dan konteks, penerbitan Jupos

Penulis berurusan dengan fenomena ini, dari usia 18 hingga 49 tahun dan menarik dari ufologist terkenal.


Berkaitan artikel dari media - Supernatural, UFO

Penampakan Perawan Maria - kebenaran tentang penampakan Maria

267_pope_virgin_marie.jpg Hari ini, Gereja Katolik adalah fenomena penampakan Ibu Maria, patung menangis, penyembuhan mata air. Tempat-tempat ini telah menjadi tempat ziarah dan dikunjungi oleh berjuta-juta orang percaya di seluruh dunia. Kita tidak ...
Ditambah: 16.11.2010
Display: 270938x

Salah Age Mesias Baru dan Maitrea

280_jezis_vs_lucifer_1.jpg "New Age" dengan kata-kata ini, sejak tahun 1984 semakin ditemui di semua akhbar dan program berita. Kemanusiaan merindukan, kerana ini tidak lagi di bumi dengan kami terkini. Sesuatu harus terjadi. Alkitab ...
Ditambah: 26.11.2010
Display: 203950x

Paranormal pengalaman

66_nadprirozene_zazitky.jpg Adakah anda mempunyai pengalaman paranormal?Bergerak pulang lukisan, foto keluarga Allahyarham mereka? Adakah anda merasa bahawa anda mahu bercakap dengan kenalan yang tidak lagi antara hidup? Tidak tahu apa yang harus kupikirkan?Pasal ...
Ditambah: 11.08.2010
Display: 178022x

Video - Pesan dari Surga, penampakan Perawan Maria

87_zjeveni_panny_marie_1.jpg Hari ini, Gereja Katolik adalah fenomena penampakan Perawan Maria. Kita tidak boleh menafikan fakta ini, kerana wahyu ini telah ditunjukkan di banyak tempat di seluruh dunia.Apa asal penampakan Maria? Tuhan benar-benar ...
Ditambah: 08.09.2010
Display: 220070x

Untuk melayani Maya, dilantik akhir dunia pada tahun 2012?

311_mayan_pyramid_and_calendar.jpg Masalah ini tentu mencabar siapa pun yang peduli tentang masalah ini. Kita harus mengakui kekuatan yang ada di dunia ini. Ini adalah Allah - cinta, penguasa alam semesta, tetapi Lucifer, yang ...
Ditambah: 12.01.2011
Display: 199027x

Ms.AmazingHope.net - Apakah yang dimaksudkan dengan UFO dan alien yang?